Principal

CONTACT

Prof. dr. Constantin TIRON

Inspector școlar pentru limbi moderne - limba franceză


Conectare

Vizitatori conectati

Avem 8 vizitatori online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
167
Ieri: :
271
Sãptãmânal: :
919
Lunar: :
5852
Total: :
4679756


OLIMPIADA DE LIMBA FRANCEZĂ - An școlar 2013-2014 PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limba franceză, prof. dr. Constantin TIRON   
Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014 13:03

Vă informăm că, în anul şcolar 2013-2014, Olimpiada de limba franceză se va desfăşura după următorul calendar:

ü     Etapa pe şcoală:

  •   LICEU şi GIMNAZIU : în perioada decembrie 2013 - ianuarie 2014 - în toate unităţile şcolare (data va fi stabilită la nivelul fiecărei unități de învățământ)

ü     Etapa locală:

  •   LICEU şi GIMNAZIU: 15 februarie 2014, ora 10.00  - în unitățile școlare interesate

ü     Etapa judeţeană:

  •   LICEU:

          1)    15 martie 2014, ora 10,00 – Colegiul "Alexandru cel Bun" Gura Humorului (proba scrisă);

          2)    22 martie 2014, ora 10,00 – Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului (proba orală – doar elevii claselor a XI-a, a XII-a /   a XIII-a).

  •   GIMNAZIU:

      o    15 martie 2014, ora 10.00 – Școala Gimnazială ”Teodor Balan” Gura Humorului

ü     Etapa naţională:

  •   LICEU și GIMNAZIU : 7-11 aprilie 2014 – Tg. Mureș - jud. Mureș

Conform Regulamentului specific privind organizarea și desfășurarea Olimpiadei de limbi romanice, pentru nivelul gimnazial, Olimpiada de limba franceză se organizează doar la clasele a VII-a și a VIII-a, pe două categorii: regim de predare normal și, respectiv, regim de predare intensiv. Precizăm că în județul Suceava nu va exista secțiunea care vizează regimul de predare intensiv. Pentru nivelul liceal (clasele a IX-a – a XII-a / a XIII-a), Olimpiada de limba franceză se organizează pe două categorii: regim de predare normal și, respectiv, regim de predare intensiv / bilingv.

Pentru etapa pe şcoală, subiectele vor fi elaborate de către un grup de lucru format din profesori de limba franceză din unitatea de învăţământ, din cadrul Comisiei de organizare şi evaluare pentru etapa pe şcoală.

Pentru etapa locală, subiectele vor fi elaborate de către un grup de cadre didactice de specialitate din cadrul Comisiei de organizare şi evaluare pentru etapa locală. Precizăm că subiectele vor fi unice în toate unitățile școlare în care se organizează etapa locală şi vor fi transmise de către inspectorul şcolar pentru limba franceză, prin mail, responsabililor de cerc, în dimineața zilei de concurs, la ora 8,30. Fiecare responsabil de cerc pedagogic va transmite subiectele primite, prin mail, tuturor unităților școlare din componența cercului pe care-l coordonează.

Rezultatele obținute la etapa locală, vor fi transmise, prin mail, până la data de 18 februarie 2014, responsabililor de cerc; rezultatele vor fi consemnate într-un tabel, cu următoarea structură:

Nr.

crt.

Numele și prenumele elevului

Clasa

Școala de proveniență

Punctajul obținut

Profesor îndrumător

 

 

 

 

 

 

Responsabilii de cerc vor centraliza rezultatele etapei locale și le vor transmite inspectorului de specialitate (pe fax la IȘJ Suceava și pe mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ) până la data de 21 februarie 2014 (rezultatele vor fi consemnate într-un tabel care va avea aceeași structură ca și în cazul rezultatelor de la etapa locală).


Subiectele de la Olimpiada de limba franceză - etapa națională - Focșani, aprilie 2013 (proba scrisă și proba orală) pot fi vizualizate și vizualizate accesând link-ul de mai jos:

Atenție!

  • Noul Regulament specific privind organizarea și desfășurarea Olimpiadei de limbi romanice (nr. 61642 / 07.10.2013) precum și Anexa la Regulament le puteți găsi accesând link-urile următoare:

Regulament specific olimpiada de limbi romanice

Anexa la Regulament

  • SUBIECTELE de la Olimpiada de limba franceză - etapa națională - Focșani, aprilie 2013 (proba scrisă):

Subiecte7normal

Subiecte8normal

Subiecte9normal

Subiecte10normal

Subiecte11normal

Subiecte12normal

Subiecte7intensiv

Subiecte8intensiv

Subicte9intensiv

Subiecte10intensiv

Subiecte11intensiv

Subiecte12intensiv

  • Subiectele de la Olimpiada de limba franceză - etapa națională - Focșani, aprilie 2013 (proba scrisă și proba orală) pot fi vizualizate și vizualizate accesând link-ul de mai jos:

http://onlf2013.lufo.ro/index.php/subiecte



Ultima actualizare în Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014 14:00