Principal

CONTACT

Prof. dr. Constantin TIRON

Inspector școlar pentru limbi moderne - limba franceză


Conectare

Vizitatori conectati

Avem 7 vizitatori online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
112
Ieri: :
379
Sãptãmânal: :
1308
Lunar: :
4677
Total: :
4685252


LOTURILE JUDEȚENE CE VOR REPREZENTA JUDEȚUL SUCEAVA LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADELOR DE LIMBI MODERNE PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin Tiron   
Sâmbătă, 01 Aprilie 2017 14:36

În urma centralizării și înregistrării rezultatelor de la etapa județeană a olimpiadelor de limbi moderne, vă informăm că au fost stabilite loturile care vor reprezenta județul Suceava la etapa națională.

Astfel, la etapa națională a Olimpiadei de limba engleză, care va avea loc la Pitești, județul Argeș, în perioada 24-28 aprilie 2017, județul Suceava va fi reprezentat de 8 elevi.

La etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice – limba franceză, care va avea loc la Gura Humorului, județul Suceava, în perioada 24-28 aprilie 2017, județul Suceava va fi reprezentat de 9 elevi.

La etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice – limba spaniolă, care va avea loc la Botoșani, județul Botoșani, în perioada 24-28 aprilie 2017, județul Suceava va fi reprezentat de 4 elevi.

La etapa națională a Olimpiadei de limba germană modernă, care va avea loc Piatra Neamț, județul Neamț, în perioada 20-26 aprilie 2017, județul Suceava va fi reprezentat de 7 elevi.

La etapa națională a Olimpiadei de limba rusă modernă, care va avea loc la Vaslui, județul Vaslui, în perioada 21-25 aprilie 2017, județul Suceava va fi reprezentat de 7 elevi.

Anul acesta, etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice – limba franceză va fi găzduită și organizată de Inspectoratul Școlar Județean Suceava. Evenimentul, la care sunt așteptați să participe peste 300 de elevi din toate județele țării, inclusiv municipiul București, va avea loc la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului, în perioada 24-28 aprilie 2017.

Mai jos, găsiți informații suplimentare pentru fiecare limbă modernă în parte (componența fiecărui lot).

Îi felicităm atât pe elevi, cât și pe profesorii îndrumători, urându-le tuturor mult succes la etapa națională!

Componența lotului LIMBA ENGLEZĂ

Componența lotului LIMBA FRANCEZĂ

Componența lotului LIMBA SPANIOLĂ

Componența lotului LIMBA GERMANĂ MODERNĂ

Componența lotului LIMBA RUSĂ MODERNĂ

Ultima actualizare în Luni, 03 Aprilie 2017 16:38