Principal

CONTACT

Prof. dr. Constantin TIRON

Inspector școlar pentru limbi moderne - limba franceză


Conectare

Vizitatori conectati

Avem 10 vizitatori online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
211
Ieri: :
271
Sãptãmânal: :
963
Lunar: :
5896
Total: :
4679800


APEL CNEE pentru redactarea și selectarea subiectelor pentru etapa județeană și națională a olimpiadelor școlare PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Joi, 28 Decembrie 2017 03:03

Stimate colege / stimați colegi profesori de limbi moderne (engleză, franceză),

În data de 21 decembrie 2017, CNEE (Centrul Național de Evaluare și Examinare) a lansat un apel național pentru redactarea și selectarea subiectelor pentru etapa județeană și națională a olimpiadelor școlare; în cazul limbilor moderne, sunt vizate limba franceză (liceu și gimnaziu) și limba engleză (liceu). Dacă doriți să faceți / transmiteți propuneri de subiecte către CNEE  pentru etapa județeană  și / sau națională, CITIȚI CU ATENȚIE APELUL ! CLICK AICI PENTRU A CITI / DESCĂRCA APELUL. Apelul poate fi consultat / descărcat și de pe site-ul Centrului Nașional de Evaluare și Examinare http://www.rocnee.eu/node/198

Conform apelului CNEE, subiectele si angajamentele de confidențialitate se depun la sediul IȘJ Suceava - la inspectorul școlar pentru limbi moderne, în perioada 21 decembrie 2017 - 17 ianuarie 2018.

Având în vedere că este perioadă de vacanță și ținând cont de termenul limită stabilit de CNEE, rog pe cei interesați să aducă la sediul IȘJ Suceava, în perioada 15-16 ianuarie 2018, propunerile de subiecte, conform precizărilor de la punctul D din Apel:

Depunerea propunerilor de subiecte însoțite obligatoriu de baremele de evaluare și notare se face într-un singur document la inspectorul de specialitate din cadrul IȘJ, în format electronic editabil. La finalul documentului se va menționa: numele și prenumele profesorului propunător, unitatea de învățământ, localitatea / județul, numărul de telefon și adresa de e-mail a profesorului.

Documentul va fi salvat cu următoarea denumire: disciplinași, după caz, clasa (cu cifre arabe), numele profesorului propunător, prenumele acestuia și numărul propunerii de subiect (în situația în care profesorul elaborează mai multe propuneri de subiecte). De exemplu, geografie_11_vasilescu_georgeta_1.

Menționez că apelul CNEE nu are legătură cu selecția membrilor grupurilor de lucru pentru elaborarea de propuneri de subiecte realizată în luna decembrie la nivelul IȘJ Suceava. În consecință, precizez că membrii grupurilor de lucru selectați pentru elaborarea propunerilor de variante de subiecte pentru etapa locală a olimpiadelor de limba franceză (liceu și gimnaziu), limba engleză (liceu și gimnaziu) și pentru etapa județeană a olimpiadei de limba engleză (gimnaziu) vor elabora și transmite la termenele stabilite propunerile, conform precizărilor primite prin mail.

Mult succes!

Vă urez ca Noul An 2018 să vă găsească sănătoși și să vă aducă numai realizări și bucurii! LA MULȚI ANI!


Ultima actualizare în Joi, 28 Decembrie 2017 09:52