Principal

CONTACT

Prof. dr. Constantin TIRON


Conectare

Vizitatori conectati

Avem 4 vizitatori online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
45
Ieri: :
124
Sãptãmânal: :
45
Lunar: :
4280
Total: :
4588819


În atenția profesorilor de limba engleză - Seminar on Lesson Planning: Lesson Planning – Friend or Foe? PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Miercuri, 21 Martie 2018 23:11

Asociația pentru Studii Anglofone Silvia Manoliu (SMAAS) şi Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Universității „Ştefan cel Mare” vă invită, în data de 28 Aprilie 2018, în intervalul orar 10.00-14.00, la o nouă ediţie a Teacher Development Day, devenită deja o tradiție în mediul educațional sucevean.

Lectorii din acest an, prof. dr. Raluca Iuliana Suciu de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni şi prof. Livia-Mara Socoliuc de la Şcoala Gimnazială nr. 3 Suceava vor filtra prin experienţa proprie la catedră aspectele teoretice si practice ale planificării didactice. Participarea se face pe bază de înscriere. Participanţii vor primi certificate. CLICK AICI pentru informații suplimentare și pentru a intra pe pagina asociației.

Vă reamintim că SMAAS este o organizație nonprofit care încurajează cercetarea în domeniul studiilor anglofone precum și în cel al metodicii predării limbii engleze. Participarea dumneavoastră, va contribui la susținerea activității acestei organizații.