Principal

CONTACT

Prof. dr. Constantin TIRON

Inspector școlar pentru limbi moderne - limba franceză


Conectare

Vizitatori conectati

Avem 1 vizitator online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
253
Ieri: :
135
Sãptãmânal: :
777
Lunar: :
5655
Total: :
4686230


Programul de formare Printemps de l’Innovation du Français (PIF) – Ediția a II-a PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Joi, 12 Aprilie 2018 16:32

Stimate colege / stimați colegi profesori de limba franceză, vă pun la dispoziție, spre consultare, câteva precizări primite din partea doamnei prof. dr. Irina MELISCH, președinte al ARPF, Filiala Suceava, legate de a doua ediție a programului de formare Printemps de l’Innovation du Français (PIF):

„Vă invit să completați cât mai repede formularul, accesând  linkul (CLICK AICI PENTRU A ACCESA LINKUL), dacă doriți să participați pe 4 și 5 mai la cea de-a doua ediție a  activității de formare cu tema « Nouvelles pratiques de classe et enseignement du français », organizat de ARPF - Filiala Suceava, în colaborare cu Marc Oddou, fondator MOddou FLE, Universitatea "Ștefan cel Mare" Suceava, Centrul de Reușită Universitară și Inspectoratul Școlar Județean Suceava.

Activitatea, ce se va desfășura la Universitatea "Ștefan cel Mare" Suceava, va începe pe data de 4 mai la ora 12 și se va termina pe 5 mai la ora 19, cu pauzele aferente. Va exista o conferință în direct susținută de Bruno Devauchelle, specialiste în științele educației și un webinar susținut de Cynthia Eid, Vice-Președinta Federației Internaționale a Profesorilor de limba franceză și ateliere de formare la care vor participa toți cei înscriși, prin rotație. 

Vă rog sa completați toate câmpurile obligatorii! 

Rog membrii ARPF Suceava să-și plătească cotizația la zi pentru a avea prioritate la înscriere, să aducă în ziua de 4 mai noua cerere de aderare (CLICK AICI pentru a descărca cererea de aderare), copia după cartea de identitate și o fotografie tip buletin pentru legitimație

Pentru cei care nu și-au plătit cotizația și pentru cei din alte județe se va percepe taxă de participare pentru a acoperi cheltuielile de organizare (realizarea mapelor, tipărirea programului, diplomelor de participare). 

Va așteptăm cu drag la evenimentul din mai!” 

Prof. dr. Irina MELISCH - Președinte ARPF - Filiala Suceava