Principal

CONTACT


Prof. dr. Constantin TIRON
Inspector școlar pentru limbi moderne (franceză, engleză, spaniolă, germană, rusă)

ISJ Suceava
tel. 0733946067
e-mail: [email protected]

Conectare

Vizitatori conectati

Avem 70 vizitatori online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
599
Ieri: :
1512
Sãptãmânal: :
599
Lunar: :
82851
Total: :
3201965


OLIMPIADA DE LIMBI ROMANICE (FRANCEZĂ, SPANIOLĂ) - INFORMAȚII ȘI LISTE ELEVI CALIFICAȚI PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Duminică, 10 Martie 2019 11:53

Vă informăm că, în vederea bunei organizări și desfășurări a etapei județene a Olimpiadei de limbi romanice (limba franceză, limba spaniolă), care va a avea loc în data de 16 martie 2019, profesorii de limba franceză și de limba spaniolă, care au elevi calificaţi la această etapă, au obligaţia de a verifica corectitudinea datelor elevilor din tabelele postate (numele şi prenumele complete ale elevilor, clasa şi secţiunea / categoria la care participă, denumirea unităţii şcolare de provenienţă, numele şi prenumele profesorului îndrumător).

Orice neconcordanţă constatată va fi semnalată, pe mail, până cel târziu miercuri, 13 martie 2019, ora 12.00, în vederea remedierii acesteia, pe adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

CLICK AICI PENTRU A VIZUALIZA LISTELE DE ELEVI

Elevii calificați (conform tabelelor postate) se vor prezenta, pentru proba scrisă, la  Colegiul Tehnic Al. I. Cuza Suceava în ziua de 16 martie 2019, ora 8.15, însoțitorul acestora fiind un cadru didactic desemnat de către conducerea unității școlare din care aceștia provin. Accesul elevilor în săli va fi permis până la ora 8.30, proba scrisă urmând să înceapă la ora 9.00.


Elevii de liceu vor avea asupra lor cartea de identitate, iar elevii de gimnaziu vor avea fie cartea de identitate, fie carnetul de elev, cu fotografie, vizat la zi.

Alte eventuale detalii vor fi transmise în timp util către toate unitățile școlare.

Ultima actualizare în Duminică, 10 Martie 2019 12:05