Principal

CONTACT

Prof. dr. Constantin TIRON

Inspector școlar pentru limbi moderne - limba franceză


Conectare

Vizitatori conectati

Avem 4 vizitatori online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
43
Ieri: :
379
Sãptãmânal: :
1239
Lunar: :
4608
Total: :
4685183


LOTUL OLIMPIC JUDEȚEAN CE VA REPREZENTA JUDEȚUL SUCEAVA LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADEI DE LIMBI ROMANICE - LIMBA SPANIOLĂ - 2019 PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Vineri, 05 Aprilie 2019 06:00

Etapa județeană a Olimpiadei de limbi romanice - limba spaniolă a avut loc în datele de 16 martie și 23 martie 2019, la Colegiul Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza” Suceava.

Elevii de gimnaziu (clasele VII-VIII) au susținut doar probă scrisă, în timp ce elevii de liceu (clasele IX-X-XI-XII), pe lângă proba scrisă, au avut de parcurs și o proba orală (înțelegerea unui document audio și exprimare orală).

 În urma centralizării rezultatelor de la cele două probe (proba scrisă și proba orală),  s-a stabilit lotul olimpic județean care va reprezenta județul Suceava la etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice – limba spaniolă, care va avea loc, în perioada 22-26 aprilie 2019, la Orăștie, județul Hunedoara. Lotul este format din 4 elevi, după cum urmează: Gorcea Alexandru, clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Norocel Ancuța); Gherasim Octavian George, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Norocel Ancuța); Semenciuc Sabina, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Norocel Ancuța); Chelaru Lorena Bianca, clasa a XII-a, de la Colegiul ”Vasile Lovinescu” Fălticeni (prof. îndrumător Podariu Mihaela).

Felicitări și mult succes elevilor și profesorilor îndrumători la etapa națională!     

Ultima actualizare în Luni, 08 Aprilie 2019 22:03