Principal

CONTACT

Prof. dr. Constantin TIRON


Conectare

Vizitatori conectati

Avem 2 vizitatori online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
65
Ieri: :
134
Sãptãmânal: :
431
Lunar: :
4961
Total: :
4576036


Engleza
Workshop - "Teaching Lower Secondary Students – Creating the Perfect Mix” PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Miercuri, 03 Octombrie 2018 18:15

Stimate colege / stimați colegi, profesori de limbă engleză,

Vă informăm că marți, 23 octombrie 2018, ora 13:00, va avea loc, la Liceul cu Program Sportiv Suceava, workshop-ul “Teaching Lower Secondary Students – Creating the Perfect Mix”, care va fi sustinut de catre Steve Lever – Teacher Trainer Express Publishing. Vă pun la dispoziție, mai jos,  newsletter-ul care conține și link-ul unde se pot face înscrierile.

Mulțumim atât conducerii Liceului cu Program Sportiv Suceava, cât și doamnei profesoare Alina DOBROGHII pentru a fi acceptat găzduirea evenimentului (am ales aula Liceului cu Program Sportiv Suceava întrucât ne dorim ca un număr cât mai mare de profesori de limba engleză să poată participa la acest workshop).

CLICK AICI pentru a fi redirecționat la newsletter și pentru a avea acces la pagina de înscrieri.

Mult succes tuturor!

Ultima actualizare în Luni, 08 Octombrie 2018 16:15
 
În atenția profesorilor de limba engleză - Seminar on Lesson Planning: Lesson Planning – Friend or Foe? PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Miercuri, 21 Martie 2018 23:11

Asociația pentru Studii Anglofone Silvia Manoliu (SMAAS) şi Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Universității „Ştefan cel Mare” vă invită, în data de 28 Aprilie 2018, în intervalul orar 10.00-14.00, la o nouă ediţie a Teacher Development Day, devenită deja o tradiție în mediul educațional sucevean.

Lectorii din acest an, prof. dr. Raluca Iuliana Suciu de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni şi prof. Livia-Mara Socoliuc de la Şcoala Gimnazială nr. 3 Suceava vor filtra prin experienţa proprie la catedră aspectele teoretice si practice ale planificării didactice. Participarea se face pe bază de înscriere. Participanţii vor primi certificate. CLICK AICI pentru informații suplimentare și pentru a intra pe pagina asociației.

Vă reamintim că SMAAS este o organizație nonprofit care încurajează cercetarea în domeniul studiilor anglofone precum și în cel al metodicii predării limbii engleze. Participarea dumneavoastră, va contribui la susținerea activității acestei organizații.

 
Sesiune de examen IELTS la Suceava PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Joi, 26 Octombrie 2017 22:04

În perioada 25 octombrie - 10 decembrie 2017, EduMax organizează înscrieri pentru sesiunea de examen IELTS care va avea loc la Suceava pe data de 20 ianuarie 2018. Diplomele vor fi disponibile începand cu 5 februarie 2018.

Pentru informații puteți suna la 0744-333-224.

 
CONFERINȚĂ RATE - CLUJ, 17-19 noiembrie 2017 PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin Tiron   
Joi, 06 Iulie 2017 16:07

A 18-a conferință RATE (The Romanian Association of Teachers of English) va avea loc la Cluj,  în perioada 17-19 noiembrie 2017. Profesorii interesați pot participa cu ateliere de lucru sau prezentări care să ilustrează preocupările lor profesionale și  care să se  înscrie în tema conferinței.

Evenimentul are scopul să  reunească întreaga comunitate a profesorilor de limba engleză din  țară si să se constituie într-un adevărat for de dezbateri. CLICK AICI pentru mai multe detalii.

 
A XVIII-a ediție a Conferinței Naționale a profesorilor de limba engleză PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin Tiron   
Luni, 08 Mai 2017 21:27

Sunteți invitați să participați la a XVIII-a ediție  a Conferinței Naționale a profesorilor de limba engleză  care va avea loc la Cluj-Napoca, la Colegiul Transilvania,  în perioada 17- 19 noiembrie 2017. Pentru a putea lua parte  la conferință fie ca participant sau ca lector, sau pentru a afla mai multe detalii puteți accesa următorul site: CLICK AICI


 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 6