Principal

CONTACT

Prof. dr. Constantin TIRON

Inspector școlar pentru limbi moderne - limba franceză


Conectare

Vizitatori conectati

Avem 19 vizitatori online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
269
Ieri: :
146
Sãptãmânal: :
415
Lunar: :
3784
Total: :
4684359


Franceza
OLIMPIADA DE LIMBI ROMANICE (FRANCEZĂ, SPANIOLĂ) - AN ȘCOLAR 2018-2019 PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Vineri, 18 Ianuarie 2019 22:50

Calendarul Olimpiadei de limbi romanice (limba franceză) - An școlar 2018-2019 - CLICK AICI

Calendarul Olimpiadei de limbi romanice (limba sapniolă) - An școlar 2018-2019 - CLICK AICI

Regulamentul specific privind organizarea și desfășurarea Olimpiadei de limbi romanice (franceză, spaniolă, italiană, portugheză) – CLICK AICI

Anexă la Regulamentul specific – CLICK AICI

 
Elevă de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava calificată la Olimpiada Internațională de Limba Franceză de la Ohrid (Republica Macedonia) (15-19 septembrie 2018) PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Joi, 26 Iulie 2018 08:21

Ca urmare a rezultatului de excepție obținut la etapa națională a Olimpiadei de Limbi Romanice – Limba Franceză (premiul I), desfășurată în aprilie la Buzău, eleva JUNCU R.D. Teodora-Iuliana, clasa a XI-a, bilingv de la COLEGIUL NAȚIONAL ”PETRU RAREȘ”, Suceava, s-a calificat în vederea participării la Olimpiada Internaţională de Limba Franceză, care se va desfășura la Ohrid (Republica Macedonia), în perioada 15-19 septembrie 2018.

Lotul care va reprezenta România la Olimpiada Internațională de Limba Franceză, care se va desfăsura la Ohrid (Republica Macedonia), va fi format din șase elevi, printre care și eleva  JUNCU R.D. Teodora-Iuliana.

Mult succes elevei și profesorilor îndrumători (Laurica Ciurari și Luminiţa Mocanu)!

Ultima actualizare în Joi, 26 Iulie 2018 19:20
 
REZULTATELE LOTULUI OLIMPIC JUDEȚEAN DE ELEVI CE A REPREZENTAT JUDEȚUL SUCEAVA LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADEI DE LIMBI ROMANICE - LIMBA FRANCEZĂ - 2018 PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Vineri, 06 Aprilie 2018 10:38

Etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice - limba franceză a avut loc, în perioada 2-6 aprilie 2018, la Buzău, județul Buzău. Lotul olimpic al județului Suceava a fost format din 8 elevi, toți întorcându-se cu premii și mențiuni. Astfel, la categoria regim intensiv și bilingv, 2 elevi au obținut premii și mențiuni acordate de Ministerul Educației Naționale, după cum urmează: Premiul I - Juncu Teodora Iuliana, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava și Mențiune - Domniței Cornel, clasa a XII-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, ambii elevi având ca profesori îndrumători pe doamnele profesoare Ciurari Laurica și Mocanu Luminița. Ceilalți 6 elevi au obținut premii speciale, acordate de Inspectoratul Școlar Județean Buzău: Rusu Mihaela Ecaterina, clasa a VII-a, de la Liceul Tehnologic ”Oltea Doamna” Dolhasca (prof. îndrumător Ruscanu Luminiţa Gabriela); Dan Diana Maria, clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială ”Teodor Balan” Gura Humorului (prof. îndrumător Zavalnițchi Cornelia Mihaela); Strugaru Cosmina Mihaela, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni (prof. îndrumător Rotărița Adina Alina); Bouriaud Maria Véronique Paiva, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Ştefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Ştefanache Roxana); Acălinei Beniamin, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional ”Petru Rareş” Suceava (prof. îndrumător Roşca Mariana); Gînga Andreea, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Ciurari Laurica și Mocanu Luminița). De asemenea, 2 eleve din lotul olimpic al județului Suceava (Strugaru Cosmina Mihaela, de la Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni și Gînga Andreea, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava) au obținut punctaj maxim (100 de puncte) la proba orală din cadrul olimpiadei.

Lotul olimpic județean a fost însoțit de doamna prof. Ciurari Laurica de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava.

Felicitări elevilor și profesorilor îndrumători pentru frumoasele rezultate obținute!

 
LOTUL OLIMPIC JUDEȚEAN CE VA REPREZENTA JUDEȚUL SUCEAVA LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADEI DE LIMBI ROMANICE - LIMBA FRANCEZĂ - BUZĂU - APRILIE 2018 PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Duminică, 11 Martie 2018 10:31

Etapa județeană a Olimpiadei de limbi romanice - limba franceză a avut loc în datele de 3 martie și 10 martie 2018, la Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava.

Elevii de gimnaziu (clasele VII-VIII) și elevii de liceu (clasa a IX-a) au susținut doar probă scrisă, în timp ce elevii de liceu (clasele X-XI-XII), pe lângă proba scrisă, au avut de parcurs și o proba orală (înțelegerea unui document audio-video și exprimare orală).

 În urma centralizării rezultatelor de la cele două probe (proba scrisă și proba orală),  s-a stabilit lotul olimpic județean care va reprezenta județul Suceava la etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice – limba franceză, care va avea loc, în perioada 2-6 aprilie 2018, la Buzău, județul Buzău. Lotul este format din 8 elevi, după cum urmează:

 a) categoria regim normal de predare: Rusu Mihaela Ecaterina, clasa a VII-a, de la Liceul Tehnologic ”Oltea Doamna” Dolhasca (prof. îndrumător Ruscanu Luminiţa Gabriela); Dan Diana Maria, clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială ”Teodor Balan” Gura Humorului (prof. îndrumător Zavalnițchi Cornelia Mihaela); Strugaru Cosmina Mihaela, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni (prof. îndrumător Rotărița Adina Alina); Bouriaud Maria Véronique Paiva, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Ştefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Ştefanache Roxana); Acălinei Beniamin, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional ”Petru Rareş” Suceava (prof. îndrumător Roşca Mariana);

b) categoria regim intensiv și bilingv de predare: Gînga Andreea, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Ciurari Laurica și Mocanu Luminița); Juncu Teodora Iuliana,  clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Ciurari Laurica și Mocanu Luminița); Domniței Cornel, clasa a XII-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Ciurari Laurica și Mocanu Luminița).

Felicitări sincere și mult succes atât elevilor cât și profesorilor îndrumători! De asemenea, felicitări și celorlalți elevi și profesori îndrumători pentru frumoasele rezultate!


 
LOTUL OLIMPIC JUDEȚEAN CE VA REPREZENTA JUDEȚUL SUCEAVA LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADEI DE LIMBI ROMANICE - LIMBA SPANIOLĂ - DÂMBOVIȚA - APRILIE 2018 PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Duminică, 11 Martie 2018 10:26

Etapa județeană a Olimpiadei de limbi romanice - limba spaniolă a avut loc în datele de 3 martie și 10 martie 2018, la Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava.

Elevii clasei a IX-a au susținut doar probă scrisă, în timp ce elevii claselor X-XI-XII, pe lângă proba scrisă, au avut de parcurs și o proba orală (înțelegerea unui document audio-video și exprimare orală).

 În urma centralizării rezultatelor de la cele două probe (proba scrisă și proba orală),  s-a stabilit lotul olimpic județean care va reprezenta județul Suceava la etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice – limba spaniolă, care va avea loc, în perioada 2-6 aprilie 2018, în județul Dâmboviţa. Lotul este format din 3 elevi, după cum urmează: Gherasim Octavian George, clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Norocel Ancuța); Semenciuc Sabina, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Norocel Ancuța); Cărceanu Diana Florina, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Norocel Ancuța).

Felicitări sincere și mult succes!


 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 4 din 17