Principal

CONTACT

Prof. dr. Constantin TIRON


Conectare

Vizitatori conectati

Avem 13 vizitatori online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
62
Ieri: :
134
Sãptãmânal: :
428
Lunar: :
4958
Total: :
4576033


Engleza
OLIMPIADA DE LIMBA ENGLEZĂ - ETAPA JUDEŢEANĂ 2020 - INFORMAȚII ȘI TABELE CU ELEVI CALIFICAȚI PDF Imprimare Email
Scris de Inspector şcolar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Joi, 27 Februarie 2020 10:38

Vă informăm că etapa județeană a Olimpiadei de limba engleză se va desfășura, după cum urmează:

a) proba scrisă (clasele a VII-a și a VIII-a)7 martie 2020, între orele 9.00 – 11.00, la Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava;

b) proba scrisă (clasele a IX-a, a X-a, a XI-a, a XII-a – secțiunile A și B)7 martie 2020, între orele 9.00 – 12.00, la Colegiul Național de Informatică Spiru Haret Suceava;

c) proba orală (speaking) – clasele a IX-a, a X-a, a XI-a, a XII-a – secțiunile A și B, (doar pentru elevii care, la proba scrisă, vor obține minumum 95 de puncte) – 14 martie 2020, începând cu ora 9.00, la Colegiul Național de Informatică Spiru Haret Suceava.

Vă informăm, de asemenea, că profesorii care au elevi calificaţi la etapa judeţeană a Olimpiadei de Limba engleză au obligaţia de a verifica corectitudinea datelor elevilor din tabelele postate (numele şi prenumele complete ale elevilor, clasa şi secţiunea / categoria la care participă, denumirea unităţii şcolare de provenienţă, numele şi prenumele profesorului îndrumător); orice neconcordanţă constatată va fi semnalată, pe mail, până cel târziu marți, 3 martie 2020, ora 12.00, în vederea remedierii acesteia, după cum urmează:

- pentru gimnaziu (clasele VII – VIII) pe adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ;

- pentru liceu (clasele IX – XII) pe adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Elevii claselor a VII-a și a VIII-a, calificați  (conform tabelelor postate), se vor prezenta, pentru proba scrisă, la Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava, în data de 7 martie 2020, în intervalul orar 8.00-8.30, însoțitorul acestora fiind un cadru didactic desemnat de către conducerea unității școlare din care aceștia provin.

Elevii claselor a IX-a, a X-a, a XI-a și a XII-a, calificați  (conform tabelelor postate), se vor prezenta, pentru proba scrisă, la Colegiul  Național de Informatică Spiru Haret Suceava, în data de 7 martie 2020, în intervalul orar 8.00-8.30, însoțitorul acestora fiind un cadru didactic desemnat de către conducerea unității școlare din care aceștia provin.

Elevii claselor a IX-a, a X-a, a XI-a și a XII-a, care vor obține la proba scrisă minimum    95 de puncte se vor prezenta, pentru proba orală (speaking), la Colegiul  Național de Informatică Spiru Haret Suceava, în data de 14 martie 2020, în intervalul orar 8.00-8.30, însoțitorul acestora fiind un cadru didactic desemnat de către conducerea unității școlare din care aceștia provin.

Accesul elevilor în săli va fi permis până la ora 8.30, proba scrisă / orală urmând să înceapă la ora 9.00.

Elevii de liceu vor avea asupra lor cartea de identitate, iar elevii de gimnaziu vor avea, fie cartea de identitate, fie carnetul de elev, cu fotografie, vizat la zi.

CLICK AICI pentru a vizualiza lista cu elevii de gimnaziu (clasele a VII-a şi a VIII-a) participanţi la etapa judeţeană a Olimpiadei de limba engleză.

CLICK AICI pentru a vizualiza lista cu elevii de LICEU participanţi la etapa judeţeană a Olimpiadei de limba engleză.

Ultima actualizare în Joi, 27 Februarie 2020 10:44
 
REZULTATELE LOTULUI OLIMPIC JUDEȚEAN DE ELEVI CE A REPREZENTAT JUDEȚUL SUCEAVA LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADEI DE LIMBA ENGLEZĂ (Ploiești, jud. Prahova, 22-26 aprilie 2019) PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Joi, 25 Aprilie 2019 21:00

Etapa națională a Olimpiadei de limba engleză a avut loc, în perioada 22-26 aprilie 2019, la Ploiești, județul Prahova. Lotul olimpic județean a fost format din 15 elevi, dintre aceștia, 3 elevi obținând premii și mențiuni acordate de Ministerul Educației Naționale, după cum urmează: Premiul I - Mocrei-Rebrean Ştefania Maria, clasa a XII-a, secțiunea B (regim de studiu intensiv-bilingv), de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Andronachi Nicoleta-Carmen și Fomin Ana Maria); Mențiune - Mihailiuc Ruxandra Ioana, clasa a X-a, secțiunea B (regim de studiu intensiv-bilingv), de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Fodor Mihaela și Postolache Dana); Mențiune - Todașcă Andrei, clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială Nr. 1 Vatra Dornei (prof. îndrumător Florescu Camelia).

Lotul olimpic județean a fost însoțit de doamnele profesoare Andronachi Nicoleta- Carmen de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava și Ionescu Liliana-Sonia, de la Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava.

Felicitări tuturor elevilor (atât celor care au obținut premii și mențiuni, cât și celorlalți elevi participanți) și profesorilor îndrumători pentru frumoasele rezultate obținute! Vacanță plăcută tuturor!

Ultima actualizare în Joi, 25 Aprilie 2019 21:19
 
LOTUL OLIMPIC JUDEȚEAN CE VA REPREZENTA JUDEȚUL SUCEAVA LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADEI DE LIMBA ENGLEZĂ - 2019 PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Vineri, 05 Aprilie 2019 06:05

Etapa județeană a Olimpiadei de limba engleză (liceu) a avut loc în datele de 9 martie și 23 martie 2019, la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava, iar etapa județeană a Olimpiadei de limba engleză (gimnaziu - clasele VII - VIII) a avut loc în data de 9 martie 2019 la Școala Gimnazială "Ion Creangă" Suceava. 

În urma centralizării rezultatelor de la cele două probe (proba scrisă și proba de speaking), s-a stabilit lotul olimpic județean care va reprezenta județul Suceava la etapa națională a Olimpiadei de limba engleză, care va avea loc, în perioada 22-26 aprilie 2019, la Ploiești, județul Prahova. Lotul este format din 15 elevi, după cum urmează:

a) la secțiunea A (regim de predare standard): Sava Bianca Marcela, clasa a VII-a, de la Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava (prof. îndrumător Apetrei Sidonia Georgeta); Todașcă Andrei, clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială Nr. 1 Vatra Dornei (prof. îndrumător Florescu Camelia); Spoială Valentina Teodora, clasa a IX-a, de la Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc (prof. îndrumător Buculei Monica Elena); Trifina Carmen, clasa a X-a, de la  Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava (prof. Crețu Alina Elena); Bujdei- Leonte Tudor, clasa a XI-a, de la Colegiul Naţional ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți (prof. îndrumător Cârdei Marinela); Lungoci Teodora Sabina, clasa a XI-a, de la Colegiul Naţional ”Petru Rareş” Suceava (prof. îndrumător Colăcel Georgeta); Martin George Şerban, clasa a XI-a, de la Colegiul Naţional ”Petru Rareş” Suceava (prof. îndrumător Butnaru Camelia); Bucaciuc Mracica Francesca, clasa a XI-a, de la Colegiul Naţional ”Ştefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Grapini Sabina); Cozmîncă Anda Elena, clasa a XII-a, de la Colegiul Tehnic ”Lațcu Vodă” Siret (prof. îndrumător Busuioc Simina); Ciută Ruxandra, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional ”Petru Rareş” Suceava (prof. îndrumător Sălăgean Cristian); 

b) la secțiunea B (regim de predare intensiv și bilingv): Bărboi Sabin Gabriel, clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Salciuc Laura și Sălăgean Cristian); Mihailiuc Ruxandra Ioana  clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Fodor Mihaela și Postolache Dana); Vlădianu Teodora, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Andronachi Nicoleta-Carmen și Colăcel Georgeta); Mocrei-Rebrean Ștefania Maria, clasa a XII-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Fomin Ana Maria și Andronachi Nicoleta-Carmen); Ilie Vlad, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional ”Petru Rareş” Suceava (prof. îndrumători Fomin Ana Maria și Andronachi Nicoleta-Carmen).

Felicitări și mult succes elevilor și profesorilor îndrumători la etapa națională!     

Ultima actualizare în Sâmbătă, 06 Aprilie 2019 20:17
 
OLIMPIADA DE LIMBA ENGLEZĂ - ETAPA JUDEȚEANĂ - 23.03.2019 PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Sâmbătă, 23 Martie 2019 08:35

Vă informăm că rezultatele de la proba orală, precum și rezultatele finale ale etapei județene a Olimpiadei de limba engleză, vor fi afișate / făcute publice, în cursul zilei de astăzi, 23 martie 2019, atât la avizierul Colegiului de Artă Ciprian Porumbescu Suceava, cât și pe site-ul colegiului. - CLICK AICI


 
Precizări proba orală - Olimpiada de limba engleză - etapa judeţeană - 2019 PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Luni, 18 Martie 2019 11:49

Vă informăm că proba orală (proba de speaking) din cadrul etapei județene a Olimpiadei de limba engleză va avea loc în data de 23 martie 2019, ora 9.00, la Colegiul de Artă Ciprian Porumbescu Suceava.

IMPORTANT!

1. La proba orală (proba de speaking) vor participa elevii claselor a IX-a, a X-a, a XI-a și a XII-a, care au obținut cel puțin 95 de puncte la proba scrisă din cadrul etapei județene a Olimpiadei de limba engleză.

2. În vederea bunei organizări a probei mai-sus menționate, elevii participanți se vor prezenta la Colegiul de Artă Ciprian Porumbescu Suceava, în data de 23 martie 2019, în intervalul orar 8.00-8.30, însoțitorul acestora fiind un cadru didactic desemnat de către conducerea unității școlare din care provin.

3. Elevii participanți vor avea asupra lor cartea de identitate. 

4. Accesul elevilor în unitatea școlară organizatoare (Colegiul de Artă Ciprian Porumbescu Suceava) va fi permis până la ora 8.30, când va avea loc instructajul specific, iar proba orală va începe la ora 9.00.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 16