Principal

CONTACT

Prof. dr. Constantin TIRON


Conectare

Vizitatori conectati

Avem 6 vizitatori online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
45
Ieri: :
124
Sãptãmânal: :
45
Lunar: :
4280
Total: :
4588819


Limba englezã
Teacher Development Day - PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 21:27

Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării și Departamentul de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava invită profesorii de limba engleză să participe la o activitate de perfecționare organizată sub egida Universității sucevene și a Asociației de Studii Anglofone ”Silvia Manoliu”. Pentru a vizualiza invitația, CLICK AICI și pentru a vizualiza afișul CLICK AICI.

 
Seminarii gratuite adresate cadrelor didactice care pregătesc elevi pentru examenele IELTS și Cambridge English PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, Prof. dr. Constantin TIRON   
Marţi, 27 Octombrie 2015 12:21

Începând cu data de 31 octombrie 2015, se va relua seria de seminarii gratuite adresate cadrelor didactice care pregătesc elevi pentru examenele IELTS și Cambridge English. Acestea includ tehnici didactice pe care le-ați putea folosi la cursurile de pregătire pentru examene și va vor ajuta să va familiarizați cu conținutul, formatul și criteriile de evaluare ale testului, precum și cu așteptările comisiei de examinare. Seminariile sunt organizate în colaborare cu Cambridge English Language Assessment și sunt susținute de traineri cu experiență și cunoștințe vaste în domeniu. Pentru mai multe detalii, CLICK AICI.

 
LIMBA ENGLEZĂ - LISTĂ PARTICIPANȚI- Activitati metodice organizate de Fischer International si Cambridge University Press la C. N. ”Petru Rareș” Suceava PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, Prof. dr. Constantin TIRON   
Marţi, 21 Octombrie 2014 19:07

Stimate colege / Stimați colegi profesori de limba engleză,

Doresc să vă mulțumesc pentru interesul pe care îl manifestați pentru participarea la cele două activități metodice care urmează să fie organizate de FISCHER și CAMBRIDGE UNIVERSITY PRESS la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava în data de 29 octombrie 2014.

În anexa acestei informări, veți putea găsi lista tuturor profesorilor de limba engleză care s-au înscris până la data de 20 octombrie 2014.

Am transmis d-nei  Mihaela BOIAN (ELT Representative, cea care va organiza activitățile la Suceava, din partea Fischer și Cambridge University Press) lista cu profesorii de engleză înscriși.

În perioada următoare, vă rog să vă consultați căsuțele de mail întrucât veți primi informații suplimentare din partea d-nei Mihaela BOIAN (ELT Representative) + invitație de participare la activități. De asemenea, în baza listei pe care am transmis-o, se vor realiza și adeverințele de participare pe care le veți primi în cadrul activităților din 29 octombrie 2014.

Menționez că persoana de contact din partea Colegiului ”Petru Rareș” Suceava (care va găzdui activitățile) este d-na prof. Laura SALCIUC ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ).

Vă urez toate cele bune!

Anexa - Lista participanți


 
Seminarii de English teaching online PDF Imprimare Email
Scris de Inspector şcolar de specialitate pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Joi, 13 Decembrie 2012 18:48

Iata un anunt în legatura cu organizarea unor seminarii de English teaching online:

Profesorii interesati sunt rugati sa trimita un e-mail prin care sa-si anunte dorinta de a participa si sa-si dea numele, adresa de e-mail si tara la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  Este adresa de e-mail a Regional English Language Office (RELO) de la Ambasada SUA din Budapesta, care organizeaza programe pentru profesorii de engleza din mai multe tari din regiune. Am rugamintea sa fiu si eu in copie la mesajul catre RELO.

Mai multe detalii veti gasi mai jos si in attachment si anume temele seminariilor, datele si orele. Pentru a determina corect ora Romaniei, va rog sa vizitati website-ul http://timeanddate.com

Profesorii doritori isi pot exprima interesul pentru curs pana pe 21 decembrie.

Multumesc,

Cornelia Vlaicu

Cultural Affairs Assistant
US Embassy, Bucharest
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Click aici pentru mai multe informatiiUltima actualizare în Joi, 13 Decembrie 2012 18:57