Principal

CONTACT

Prof. dr. Constantin TIRON


Conectare

Vizitatori conectati

Avem 7 vizitatori online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
88
Ieri: :
153
Sãptãmânal: :
607
Lunar: :
5137
Total: :
4576212


Germana
REZULTATELE LOTULUI OLIMPIC JUDEȚEAN DE ELEVI CE A REPREZENTAT JUDEȚUL SUCEAVA LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADEI DE LIMBA GERMANĂ MODERNĂ (Brașov, jud. Brașov, 5-10 mai 2019) PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Vineri, 10 Mai 2019 16:44

Etapa națională a Olimpiadei de limba germană modernă a avut loc, în perioada 5-10 mai 2019, la Brașov, județul Brașov. Lotul olimpic al județului Suceava a fost format din 8 elevi, dintre aceștia, 5 elevi obținând premii și mențiuni, după cum urmează:

a) la categoria individual: Premiul I - Pătrăucean Bianca, clasa a VII-a, nivel A2, de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Rădăuți (îndrumător prof. Apetrei Sorina Andreea); MențiuneMarian Maria Alexandra, clasa a X-a, nivel B1, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (îndrumător, prof. dr. Crudu Mihai Ionuț).

b) la categoria proiect: Premiul II - Florean Sara, clasa a IX-a, nivel A2, de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți (prof. îndrumător Popovici Angelica); Premiul III - Pătrăucean Bianca, clasa a VII-a, nivel A2, de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Rădăuți (îndrumător prof. Apetrei Sorina Andreea); Premiul III - Muntean Alexandru, clasa a XII-a, nivel B2, de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumători Grigoreanu Sofia și Maftei Camelia Maria); Mențiune - Blănaru Ana Teodora, clasa a XI-a, nivel B2, de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Maftei Camelia Maria).

Lotul olimpic județean a fost însoțit de doamna prof. Maftei Camelia Mari de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava.

De asemenea, din Comisia Centrală a Olimpiadei de limba germană modernă a făcut parte, în calitate de membru evaluator, doamna profesoară Popovici Angelica, de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi”Rădăuți.

Felicitări tuturor elevilor (atât celor care au obținut premii și mențiuni, cât și celorlalți elevi participanți) pentru frumoasele rezultate obținute! Felicitări și profesorilor îndrumători pentru munca depusă! Mult succes în continuare tuturor!

Ultima actualizare în Vineri, 10 Mai 2019 17:13
 
LOTUL OLIMPIC JUDEȚEAN CE VA REPREZENTA JUDEȚUL SUCEAVA LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADEI DE LIMBA GERMANĂ MODERNĂ - 2019 PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Vineri, 05 Aprilie 2019 05:56

Etapa județeană a Olimpiadei de limba germană modernă a avut loc sâmbătă, 2 martie 2019, la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava. Lucrările elevilor au fost evaluate de evaluatori neutri, în alte județe din țară.

În urma centralizării și înregistrării rezultatelor, a fost stabilit lotul olimpic județean care va reprezenta județul Suceava la etapa națională a Olimpiadei de limba germană modernă, ce va avea loc, în perioada 5-10 mai 2019, la Brașov, județul Brașov. Lotul este format din 7 elevi: Pătrăucean Bianca, clasa a VII-a, nivel A2, de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Rădăuți (prof. îndrumător Apetrei Sorina Andreea); Florean Sara, clasa a IX-a, nivel A2, de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți (prof. îndrumător Popovici Angelica); Mihailiuc Ruxandra Ioana, clasa a X-a, nivel B1, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof.dr. îndrumător Crudu Mihai Ionuț ); Muntean Alexandru, clasa a XII-a, nivel B2, de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumători Grigoreanu Sofia și Maftei Camelia Maria); Rotar Mihaela, clasa a XI-a, nivel C1, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. dr. îndrumător Zaharia Anca Mihaela); Blănaru Ana Teodora, clasa a XI-a, nivel B2, de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Maftei Camelia Maria); Golea Ana Maria, clasa a XI-a, nivel C1, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. dr. îndrumător Zaharia Anca Mihaela).

Felicitări și mult succes elevilor și profesorilor îndrumători la etapa națională!     

 
OLIMPIADA DE LIMBA GERMANĂ MODERNĂ - ETAPA JUDEȚEANĂ 2019 PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Luni, 04 Martie 2019 19:02

Vă informăm că rezultatele finale ale Olimpiadei de limba germană modernă, pentru nivelul A1 au fost publicate pe site-ul unității școlare organizatoare (Colegiul Național Ștefan cel Mare Suceava - http://cnstefancelmare.ro/).

De asemenea, au fost publicate și rezultatele inițiale pentru nivelurile lingvistice supuse evaluării neutre (A2 - C1), atât la avizierul cât și pe site-ul unității școlare organizatoare (Colegiului Național Ștefan cel Mare Suceava - http://cnstefancelmare.ro/).

Eventualele contestații pentru nivelurile lingvistice A2 - C1 se pot depune în cursul zilei de 06.03.2019, la secretariatul unității școlare organizatoare, până la orele 18:00 sau pe e-mailul Președintelui Executiv, prof. Nanu Daniela, la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , până la orele 20:00. Se va specifica numele  și prenumele elevului, nivelul lingvistic la care a participat precum și criteriul contestat/criteriile contestate.

Precizăm că se pot contesta doar criteriile SP2 si SP3. Punctajul va fi modificat numai în cazul în care diferența dintre evaluarea inițială și cea de la contestații este egală sau mai mare de 4 puncte. 

Rezultatele reevaluării și listele cu rezultatele finale se vor publica vineri, 8 martie 2019, atât la avizierul cât și pe site-ul Colegiului Național Ștefan cel Mare Suceava - http://cnstefancelmare.ro/

Ultima actualizare în Miercuri, 06 Martie 2019 16:41
 
OLIMPIADA DE LIMBA GERMANĂ MODERNĂ - AN ȘCOLAR 2018-2019 PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Vineri, 18 Ianuarie 2019 22:45

Calendarul Olimpiadei de limba germană modernă - An școlar 2018-2019 - CLICK AICI

Regulament specific privind organizarea și desfășurarea Olimpiadei naționale de limba germană modernă – CLICK AICI


 
REZULTATELE LOTULUI OLIMPIC JUDEȚEAN DE ELEVI CE A REPREZENTAT JUDEȚUL SUCEAVA LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADEI DE LIMBA GERMANĂ MODERNĂ PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Joi, 29 Martie 2018 14:31

Etapa națională a Olimpiadei de limba germană modernă a avut loc, în perioada 23-29 martie 2018, la Craiova, județul Dolj. Lotul olimpic al județului Suceava a fost format din 7 elevi, dintre aceștia, 5 elevi întorcându-se cu premii și mențiuni, după cum urmează:

a) două premii I și o mențiune la categoria individual: Premiul I - Rotar Mihaela Andra, clasa a X-a, nivel B2, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Zaharia Anca Mihaela / Steffen Frank); Premiul I -  Breabăn Emilia, clasa a XII-a, nivel B1, de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți (prof. îndrumător Anton Elena Iohana); Mențiune - Mangîr Ștefania, clasa a X-a, nivel B1, de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Grigoreanu Sofia).

b) un premiu I, un premiu II și un premiu III la categoria proiect: Premiul I - Lungoci Teodora Sabina, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Zaharia Anca Mihaela); Premiul II - Breabăn Emilia, clasa a XII-a, de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți (prof. îndrumător Anton Elena Iohana); Premiul III - Tofan Andra, clasa a XII-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Zaharia Anca Mihaela/ Steffen Frank).

Lotul olimpic județean a fost însoțit de doamna prof. Anton Elena Iohana de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți.

Felicitări elevilor și profesorilor îndrumători pentru minunatele rezultate obținute!

 
<< Început < Anterior 1 2 3 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 3