Principal

CONTACT


Prof. dr. Constantin TIRON
Inspector școlar pentru limbi moderne (franceză, engleză, spaniolă, germană, rusă)

ISJ Suceava
tel. 0733946067
e-mail: tiron.constantin@isj.sv.edu.ro

Conectare

Vizitatori conectati

Avem 18 vizitatori online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
888
Ieri: :
4012
Sãptãmânal: :
9107
Lunar: :
89360
Total: :
2985517


Germana
OLIMPIADA DE LIMBA GERMANĂ MODERNĂ - ETAPA JUDEȚEANĂ 2019 PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Luni, 04 Martie 2019 19:02

Vă informăm că rezultatele finale ale Olimpiadei de limba germană modernă, pentru nivelul A1 au fost publicate pe site-ul unității școlare organizatoare (Colegiul Național Ștefan cel Mare Suceava - http://cnstefancelmare.ro/).

De asemenea, au fost publicate și rezultatele inițiale pentru nivelurile lingvistice supuse evaluării neutre (A2 - C1), atât la avizierul cât și pe site-ul unității școlare organizatoare (Colegiului Național Ștefan cel Mare Suceava - http://cnstefancelmare.ro/).

Eventualele contestații pentru nivelurile lingvistice A2 - C1 se pot depune în cursul zilei de 06.03.2019, la secretariatul unității școlare organizatoare, până la orele 18:00 sau pe e-mailul Președintelui Executiv, prof. Nanu Daniela, la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , până la orele 20:00. Se va specifica numele  și prenumele elevului, nivelul lingvistic la care a participat precum și criteriul contestat/criteriile contestate.

Precizăm că se pot contesta doar criteriile SP2 si SP3. Punctajul va fi modificat numai în cazul în care diferența dintre evaluarea inițială și cea de la contestații este egală sau mai mare de 4 puncte. 

Rezultatele reevaluării și listele cu rezultatele finale se vor publica vineri, 8 martie 2019, atât la avizierul cât și pe site-ul Colegiului Național Ștefan cel Mare Suceava - http://cnstefancelmare.ro/

Ultima actualizare în Miercuri, 06 Martie 2019 16:41
 
OLIMPIADA DE LIMBA GERMANĂ MODERNĂ - AN ȘCOLAR 2018-2019 PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Vineri, 18 Ianuarie 2019 22:45

Calendarul Olimpiadei de limba germană modernă - An școlar 2018-2019 - CLICK AICI

Regulament specific privind organizarea și desfășurarea Olimpiadei naționale de limba germană modernă – CLICK AICI


 
REZULTATELE LOTULUI OLIMPIC JUDEȚEAN DE ELEVI CE A REPREZENTAT JUDEȚUL SUCEAVA LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADEI DE LIMBA GERMANĂ MODERNĂ PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Joi, 29 Martie 2018 14:31

Etapa națională a Olimpiadei de limba germană modernă a avut loc, în perioada 23-29 martie 2018, la Craiova, județul Dolj. Lotul olimpic al județului Suceava a fost format din 7 elevi, dintre aceștia, 5 elevi întorcându-se cu premii și mențiuni, după cum urmează:

a) două premii I și o mențiune la categoria individual: Premiul I - Rotar Mihaela Andra, clasa a X-a, nivel B2, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Zaharia Anca Mihaela / Steffen Frank); Premiul I -  Breabăn Emilia, clasa a XII-a, nivel B1, de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți (prof. îndrumător Anton Elena Iohana); Mențiune - Mangîr Ștefania, clasa a X-a, nivel B1, de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Grigoreanu Sofia).

b) un premiu I, un premiu II și un premiu III la categoria proiect: Premiul I - Lungoci Teodora Sabina, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Zaharia Anca Mihaela); Premiul II - Breabăn Emilia, clasa a XII-a, de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți (prof. îndrumător Anton Elena Iohana); Premiul III - Tofan Andra, clasa a XII-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Zaharia Anca Mihaela/ Steffen Frank).

Lotul olimpic județean a fost însoțit de doamna prof. Anton Elena Iohana de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți.

Felicitări elevilor și profesorilor îndrumători pentru minunatele rezultate obținute!

 
LOTUL OLIMPIC JUDEȚEAN CE VA REPREZENTA JUDEȚUL SUCEAVA LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADEI DE LIMBA GERMANĂ MODERNĂ - CRAIOVA - 23-29 martie 2018 PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Joi, 15 Martie 2018 08:19


Etapa județeană a Olimpiadei de limba germană modernă a avut loc sâmbătă, 24 februarie 2018, la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava. Lucrările elevilor au fost evaluate de evaluatori neutri, în alte județe din țară.

În urma centralizării și înregistrării rezultatelor, a fost stabilit lotul olimpic județean care va reprezenta județul Suceava la etapa națională a Olimpiadei de limba germană modernă, ce va avea loc, în perioada 23-29 martie 2018, la Craiova, județul Dolj. Lotul este format din 7 elevi: Nicoalu Anastasia, clasa IX-a, nivel A2, de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Maftei Camelia); Mangîr Ștefania, clasa a X-a, nivel B1, de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Grigoreanu Sofia); Lungoci Teodora, clasa a X-a, nivel B2, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Zaharia Anca Mihaela); Tofan Andra, clasa a XII-a, nivel C1, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Zaharia Anca Mihaela / Steffen Frank); Breabăn Emilia, clasa a XII-a, nivel B1, de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți (prof. îndrumător Anton Elena Iohana); Rotar Mihaela Andra, clasa a X-a, nivel B2, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Zaharia Anca Mihaela / Steffen Frank); Bădăluță Bianca, clasa a XII-a, nivel B2, de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Juravle-Lucescu Alina).

Felicitări sincere și mult succes atât elevilor cât și profesorilor îndrumători! De asemenea, felicitări şi celorlaţi elevi şi profesori îndrumători pentru frumoasele rezultate! Ultima actualizare în Joi, 15 Martie 2018 08:52
 
OLIMPIADA DE LIMBA GERMANĂ MODERNĂ - ETAPA LOCALĂ - 20.01.2018 - REZULTATE FINALE PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Duminică, 28 Ianuarie 2018 21:49

CLICK AICI pentru a vizualiza REZULTATELE FINALE  ale ETAPEI LOCALE A OLIMPIADEI DE LIMBA GERMANĂ MODERNĂ din 20.01.2018 din cele 3 centre locale de pe teritoriul județului Suceava. Felicitări elevilor și profesorilor îndrumători!

 
<< Început < Anterior 1 2 3 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 3