Conferinta BacauMUN 2016

Avem deosebita placere sa va invitam la a II a editie a Conferintei BacauMUN (Model United Nations), organizata de Colegiul National  "Gheorghe Vranceanu", Bacau, unde liceeni din toata tara pot dezbate subiecte de interes international, totul realizandu-se in limba engleza. Fiecare participant va reprezenta o ţara din U.N. si interesele acesteia intr-unul dintre cele 4 comitete si anume: "ECOSOC" (Economic & Social Committee), "Political", "Human Rights" si "Security Council".

Conferinta BacauMUN 2016 va alea loc in perioada 14, 15, 16 Octombrie 2016 la Colegiul Tehnic de Comunicatii "N.V. Karpen", Bacau. Asteptam elevi din multe judete ale tarii, printre care Botosani, Iasi, Brasov, Vrancea, Galati, Bucuresti, Timis si nu numai. Elevii din alte localitati pot fi cazati la caminul Colegiului Tehnic de Comunicatii "N.V. Karpen", Bacau, contra sumei de 10 lei/noapte.

Pentru a putea participa, elevii trebuie sa aiba minim nivelul B1 (conform CEFR). Taxa de participare standard este 55 de lei si include 3 zile de dezbateri, 2 mese de pranz, 3 coffee-breaks si welcome-pack. Taxa de participare premium, care include si 2 "social events" care vor avea loc la "Stage" si "Mansion" este de 80 lei.

Accesati site-ul www.bacaumun.org pentru mai multe detalii sau scrieti-ne la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. 0756328011 (Secretary General of BacauMUN 2016) sau 0744972756 prof. coordonator, Diana Popa

Va asteptam cu drag!

Echipa de organizare BacauMUN 2016

Diana Popa