Înscrieri la Clubul de limba rusă 2016-2017

În luna octombrie 2016, Clubul de limba rusă, inaugurat în 2016, îşi redeschide porţile, la Vaslui.

De data aceasta, vor fi două categorii de participanţi: cei de vârstă şcolară – elevii (de toate vârstele) şi adulţii.

Vă reamintim că acest Club a fost fondat de doamna Eugenia Creţanu, profesoară la Şcoala Gimnazială “V. Pârvan” din Bârlad, membră a Comisiei Naţionale de limba rusă, împreună cu inspectorul şcolar pentru limbi moderne, prof. Alexandru Mîţă. Principalele realizări ale primului an de fiinţare a Clubului au fost reluarea Olimpiadei de limba rusă în judeţul Vaslui, calificarea la etapa naţională a trei elevi de la Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu” din Vaslui şi frumoasa reuşită a acestor elevi, care au revenit de la etapa naţională cu un premiu II (Paul Răileanu) şi două premii III (Andrei Arsene şi Radu Neacşu). Ulterior, cei trei au fost selecţionaţi în lotul lărgit al României pentru Olimpiada Internaţională de limba rusă şi vor susţine probe de selecţie în vederea participării la etapa finală de la Moscova.

În anul 2016-2017, Clubul de limba rusă intenţionează să organizeze şi un Festival de cinema rus, mese rotunde şi lansări de publicaţii, excursii şi cursuri de limbă. Cursurile de limba rusă se vor desfăşura, în principiu, la sfârşit de săptămână.

Ne puteţi găsi şi pe Facebook, la adresa: https://www.facebook.com/clubul.de.limba.rusa/

Vă rugăm ca, prin intermediul formularului de mai jos, să vă înscrieţi la Clubul de limba rusă. De corectitudinea datelor furnizate, va depinde rapiditatea cu care veţi fi contactat(ă).

Ne angajăm să păstrăm întreaga confidenţialitate asupra datelor solicitate.