Excepţional: European Language Label 2016 – pentru două proiecte din judeţul Vaslui !

Pe 10 octombrie 2016, Parteneriatului Strategic Erasmus+ KA2 “Comics in Teaching Languages / La BD en classe de langues” iniţiat şi coordonat de Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu” Vaslui (coordonator de proiect, prof. Alexandru Mîţă)  i s-a acordat European Language Label 2016, alături de alte trei proiecte din România (menţionăm că, din patru proiecte premiate în România, două sunt din judeţul Vaslui, al doilea aparţinând Grădiniţei “Castelul Copiilor” (coordonator, Lenuţa Stroe).

Aceasta este cea mai înaltă distincţie a Comisiei Europene pentru calitate şi inovare în didactica limbilor moderne. In 2012, Certificatul Lingvistic European s-a acordat proiectelor derulate de DOAR 4 instituţii de învăţământ din România: o instituţie de învăţământ superior (ASE Bucureşti), un liceu (LMK Vaslui), o grădiniţă (Castelul Copiilor Vaslui) şi o şcoală gimnazială (“Ion Mareş” din Vulcana-Băi).

Ceremonia premierii va avea loc pe 3-4 noiembrie 2016, în cadrul Conferinţei de Valorizare organizate de MENCS şi ANPCDEFP.

Vă vom oferi imagini de la festivitatea care va fi organizată, la Bucureşti.

Felicitări coordonatorilor, echipelor de proiect şi structurii parteneriatelor, care a asigurat o desfăşurare exemplară acestor activităţi complexe!