Webinar nr. 2 pentru profesorii – lectori de curs, autori de resurse în Campusul Virtual

   Sâmbătă, 9 mai 2020, ora 11:00, vom organiza al doilea webinar general dedicat  profesorilor – lectori de curs, autori de resurse în Campusul Virtual al Inspectoratului Școlar Județean Vaslui. Acest webinar se adresează în special celor care s-au format deja în cursuri online și/sau parcurgând tutoriale și webinare anterior organizate, dar și cei debutanți sunt, de asemenea, așteptați. Structura propusă a Webinarului nr. 2 despre Campusul Virtual este:

a) întrebări – răspunsuri despre funcționalitățile Campusului Virtual;

b) prezentarea unor instrumente utile din Spațiul de curs (configurarea Temei pentru acasă, a cadrului de evaluare, configurarea claselor, folosirea Calendarului, a Glosarului, redactarea Descrierii cursului, folosirea Sondajelor, Chat-ului, Wiki etc.);

c) noi contribuții pentru TeleȘcoala Vasluiană #telescoalavasluiana;

d) explicații și precizări pentru profesorii care participă pentru prima dată la un astfel de webinar.

NU AM MAI CONFIGURAT NICI UN FORMULAR DE ÎNSCRIERE! Capacitatea webinarului, desfășurat cu ajutorul softului ZOOM este de 100 de persoane. Sâmbătă, 9 mai 2020, ora 10:50 vom publica link-ul invitației la webinar pe Facebook (ISJ Vaslui + Campusul Virtual + Educativ Vaslui), iar primele 100 de persoane care dau curs invitației, vor putea participa în direct. Tuturor celorlalți, le vom oferi înregistrarea webinarului. 

Recomandări:

- instalați/actualizați softul Zoom înaintea webinarului;

- reglați parametrii de imagine și sunet înaintea începerii webinarului;

- completați la „numele participantului” numele dumneavoastră real, nu un pseudonim;

- în timpul webinarului, conectați-vă la contul dumneavoastră din Campusul Virtual, pentru a putea reface pașii indicați pe parcursul explicațiilor;

- recomandăm să folosiți laptopul/desktopul, pentru participarea la webinar; dacă preferați tableta/telefonul, setați browserul web folosit în mod „desktop” pentru o navigare completă în Campus.

Per aspera ad astra!