Principal

CONTACT

Prof. dr. Constantin TIRON

Inspector școlar pentru limbi moderne - limba franceză


Conectare

Vizitatori conectati

Avem 4 vizitatori online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
53
Ieri: :
177
Sãptãmânal: :
1399
Lunar: :
6277
Total: :
4686852


Directorul pentru Europa Centrală şi de Est al Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei, doamna Chantal MORENO, prezentă la Suceava PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Joi, 22 Octombrie 2015 15:33

Biroul Francez Suceava și ARPF - Filiala Suceava, vă invită să participați vineri, 23 octombrie 2015, ora 15.00, la Casa Prieteniei la o întâlnire cu doamna Chantal Moreno, directorul  pentru Europa Centrală și de Est al Organizației Internaționale a Francofoniei. Cu acest prilej, vor fi prezentate manifestările găzduite de Biroul Francez de la Suceava, proiectele viitoare și vor avea loc discuții despre studiul limbii franceze la nivelul județului Suceava.

De asemenea, vă informăm că sâmbătă, 24 octombrie 2015, începând cu ora 11.30, doamna Chantal Moreno va efectua  o vizită la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, unde se va întâlni cu inspectorul școlar de limbi moderne din cadrul IȘJ Suceava, prof. dr. Constantin Tiron și cu profesorii organizatori ai Festivalului „Soyons francophones!”. Cu Această ocazie, inspectorul școlar pentru limbi moderne va prezenta doamnei Moreno un raport succint privind situația predării limbii franceze în învățământul preuniversitar sucevean, rezultatele / performanțele obținute de elevii și profesorii suceveni la disciplina limba franceză în anul școlar trecut, precum și proiectele / acțiunile programate pe termen scurt, mediu și lung, menite să-i încurajeze și să-i motiveze mai mult pe elevi pentru învățarea limbii franceze.

Doamna profesor Elena Sextilia Solonaru, unul dintre organizatorii  festivalului județean „Soyons francophones!”, va prezenta doamnei Moreno o informare în legătură cu organizarea și desfășurarea primelor două ediții ale festivalului, precum și proiectul celei de-a III-a ediții, ce va avea loc în martie 2016.

Ultima actualizare în Joi, 22 Octombrie 2015 16:08