Principal

CONTACT


Prof. dr. Constantin TIRON
Inspector școlar pentru limbi moderne (franceză, engleză, spaniolă, germană, rusă)

ISJ Suceava
tel. 0733946067
e-mail: tironconstantin@yahoo.fr

Conectare

Vizitatori conectati

Avem 18 vizitatori online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
45
Ieri: :
131
Sãptãmânal: :
176
Lunar: :
45
Total: :
86814


Info - Suceava - limbi moderne
Ecofiches "Le français au sens propre" PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, Prof. dr. Constantin TIRON   
Marţi, 01 Decembrie 2015 01:18

Stimate colege  / stimați colegi profesori de limba franceză,

Vă supun atenției apelul doamnei Rennie Yotova, responsabila CREFECO, avizat de doamna inspector general MECȘ, Manuela-Delia Anghel, de a utiliza kitul  Ecofiches pédagogiques, « le français au sens propre » pentru nivelul A2. Click AICI pentru detalii.

 
Lansarea cărții ”Français au bac” la Biblioteca Bucovinei ”I. G. Sbiera” Suceava PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, Prof. dr. Constantin TIRON   
Duminică, 29 Noiembrie 2015 10:49

Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” Suceava a fost, marți, 24 noiembrie 2015, gazda unui eveniment cultural deosebit: lansarea cărții Français au bac, 60 tests d’entraînement pour l’épreuve de compréhension de l’oral, scrisă de dna. prof. dr. Aura Mihaela Mihoc. CLICK AICI PENTRU DETALII.

Ultima actualizare în Duminică, 29 Noiembrie 2015 11:55
 
STAND DE CARTE LA COLEGIUL NAȚIONAL ”ȘTEFAN CEL MARE” SUCEAVA - LIMBA ENGLEZĂ PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Miercuri, 25 Noiembrie 2015 08:57

Vă informăm că  Educational Centre Sibiu va organiza joi, 26 noiembrie și vineri 27 noiembrie 2015, la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava un stand de carte în limba engleză.CLICK AICI PENTRU A VIZUALIZA OFERTA.

Ultima actualizare în Miercuri, 25 Noiembrie 2015 09:08
 
Invitation au lancement du livre Français au bac - 60 tests d’entraînement pour l’épreuve de compréhension de l’oral - Auteur: Prof. dr. Aura MIHOC PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, Prof. dr. Constantin TIRON   
Marţi, 17 Noiembrie 2015 22:01

Chers professeurs de français,

Vous êtes cordialement invités au lancement du livre Français au bac 60 tests d’entraînement pour l’épreuve de compréhension de l’oral écrit par le prof. dr. Aura Mihoc. Le lancement aura lieu mardi, le 24 novembre 2015 à la Bibliothèque de Bucovine « I.C.Sbiera » Suceava,  dans la salle Elena Greculesi, bâtiment A, à partir de 16 h. Le lancement se déroulera en présence de l’Inspecteur pour les langues modernes à l’Inspection Scolaire Départementale Suceava, prof. dr. Constantin Tiron et de Mme Angela Furtună, écrivain.

On recommande chaleureusement cet ouvrage aux enseignants de français qui peuvent l'utiliser en tant qu'instrument didactique en classe de FLE!!! CLICK ICI POUR VISUALISER L'AFFICHE.

Au plaisir de vous retrouver en grand nombre lors de cette occasion festive !

Ultima actualizare în Miercuri, 18 Noiembrie 2015 09:56
 
Stage de formation continue pour les enseignants de français PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, Prof. dr. Constantin TIRON   
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 21:40

Les enseignants de français sont invités à déposer leur candidature pour participer à la formation « Dynamiser ses pratiques de classe en FLE » qui se tiendra à l’Institut Français de Iaşi les 27 et 28 novembre 2015. Click ICI pour voir la description du stage et click ICI pour visualiser / télécharcher la fiche d’inscription.


Ultima actualizare în Miercuri, 04 Noiembrie 2015 21:48
 
Teacher Development Day - PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 21:27

Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării și Departamentul de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava invită profesorii de limba engleză să participe la o activitate de perfecționare organizată sub egida Universității sucevene și a Asociației de Studii Anglofone ”Silvia Manoliu”. Pentru a vizualiza invitația, CLICK AICI și pentru a vizualiza afișul CLICK AICI.

 
LIMBA FRANCEZĂ - INFORMARE ARPF FILIALA SUCEAVA PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 20:43

La sedinta din 21 octombrie ce a avut loc in Aula Colegiului National "Petru Rares" s-a votat urmatorul Birou pentru Filiala ARPF Suceava: Melisch Daniela-Irina - Presedinte / Gvinda Bianca-Elena - Secretar / Duceac Adriana - Trezorier / Maxim Irina - Membru  consilier / Voitic Cristina-Maria - membru consilier. Atasat gasiti si lista cu membrii existenti si actuali ai Asociatiei. CLICK AICI pentru a vizualiza lista cu membrii ARPF Suceava. Daca mai sunt doritori, ii rugam sa scaneze buletinul de adeziune si sa-l trimita pe adresa de email:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza pentru a intra in baza de date a Asociatiei.

In urma schimbului de emailuri cu Irina Cosovanu, presedinta ARPF Romania, va anuntam ca se luceaza inca la nivel national la statutul asociatiei care va permite filialelor sa poate sa-si deschida conturi locale. In asteptarea unui reglementari in acest sens amanam strangerea cotizatiei pana la o data ulterioara.

Irina Melisch, presedinte ARPF - Filiala Suceava

Ultima actualizare în Miercuri, 04 Noiembrie 2015 21:04
 
Seminarii gratuite adresate cadrelor didactice care pregătesc elevi pentru examenele IELTS și Cambridge English PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, Prof. dr. Constantin TIRON   
Marţi, 27 Octombrie 2015 12:21

Începând cu data de 31 octombrie 2015, se va relua seria de seminarii gratuite adresate cadrelor didactice care pregătesc elevi pentru examenele IELTS și Cambridge English. Acestea includ tehnici didactice pe care le-ați putea folosi la cursurile de pregătire pentru examene și va vor ajuta să va familiarizați cu conținutul, formatul și criteriile de evaluare ale testului, precum și cu așteptările comisiei de examinare. Seminariile sunt organizate în colaborare cu Cambridge English Language Assessment și sunt susținute de traineri cu experiență și cunoștințe vaste în domeniu. Pentru mai multe detalii, CLICK AICI.

 
EVENIMENT DE MARCĂ LA COLEGIUL ”ALEXANDRU CEL BUN” GURA HUMORULUI: Directorul Biroului Regional al Organizației Internaționale a Francofoniei, Chantal Moreno, în vizită la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, Prof. dr. Constantin TIRON   
Duminică, 25 Octombrie 2015 23:43

Sâmbătă, 24 octombrie 2015, Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului a avut onoarea să fie gazda unor oaspeți de seamă. Este vorba de doamna Chantal Moreno, directorul Biroului pentru Europa Centrală și de Est al Organizației Internaționale a Francofoniei și de doamna deputat, prof. univ. DHC Sanda-Maria Ardeleanu, președinte al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei. Scopul întâlnirii a fost organizarea unei dezbateri, în cadrul unei mese rotunde, pe tema stării limbii franceze și a francofoniei în județul Suceava. CLICK AICI PENTRU DETALII

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 24