Principal

CONTACT


Prof. dr. Constantin TIRON
Inspector școlar pentru limbi moderne (franceză, engleză, spaniolă)

ISJ Suceava
tel. 0733946067
e-mail: tironconstantin@yahoo.fr

Conectare

Vizitatori conectati

Avem 3 vizitatori online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
31
Ieri: :
104
Sãptãmânal: :
1030
Lunar: :
31
Total: :
8232


Info - Suceava - limbi moderne
DEFINITIVAT 2015 PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Miercuri, 29 Octombrie 2014 15:48

În documentul anexat, veți găsi informații în ceea ce privește examenul de definitivare în învățământ  - DEFINITIVAT 2015.

Click aici pentru detalii DEFINITIVAT 2015

Ultima actualizare în Miercuri, 29 Octombrie 2014 15:54
 
LIMBA ENGLEZĂ - LISTĂ PARTICIPANȚI- Activitati metodice organizate de Fischer International si Cambridge University Press la C. N. ”Petru Rareș” Suceava PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, Prof. dr. Constantin TIRON   
Marţi, 21 Octombrie 2014 19:07

Stimate colege / Stimați colegi profesori de limba engleză,

Doresc să vă mulțumesc pentru interesul pe care îl manifestați pentru participarea la cele două activități metodice care urmează să fie organizate de FISCHER și CAMBRIDGE UNIVERSITY PRESS la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava în data de 29 octombrie 2014.

În anexa acestei informări, veți putea găsi lista tuturor profesorilor de limba engleză care s-au înscris până la data de 20 octombrie 2014.

Am transmis d-nei  Mihaela BOIAN (ELT Representative, cea care va organiza activitățile la Suceava, din partea Fischer și Cambridge University Press) lista cu profesorii de engleză înscriși.

În perioada următoare, vă rog să vă consultați căsuțele de mail întrucât veți primi informații suplimentare din partea d-nei Mihaela BOIAN (ELT Representative) + invitație de participare la activități. De asemenea, în baza listei pe care am transmis-o, se vor realiza și adeverințele de participare pe care le veți primi în cadrul activităților din 29 octombrie 2014.

Menționez că persoana de contact din partea Colegiului ”Petru Rareș” Suceava (care va găzdui activitățile) este d-na prof. Laura SALCIUC ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ).

Vă urez toate cele bune!

Anexa - Lista participanți


 
LIMBA ENGLEZĂ - Activitati metodice organizate de Fischer International si Cambridge University Press la C. N. ”Petru Rareș” Suceava PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, Prof. dr. Constantin TIRON   
Luni, 13 Octombrie 2014 13:34

Vă informăm că, în data de 29 octombrie 2014, Fischer International și Cambridge University Press vor organiza, la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, două prezentări / activități cu caracter metodic destinate profesorilor de limba engleză. Activitățile vor fi susținute de către Gary Anderson, formator internațional la Cambridge Universitiy Press, după cum urmează:

-          secțiunea liceu, între orele 14.00 – 15.00 (activitatea se adresează profesorilor de limba engleză care predau în învățământul liceal, în special, profesorilor care pregătesc elevi pentru examenele Cambridge);

-          secțiunea gimnaziu și învățământ primar, între orele 15.00 – 16.00 (activitatea se adresează profesorilor de limba engleză care predau în învățământul gimnazial și primar, în special, profesorilor care predau la clasa pregătitoare și va viza abordarea predării interactive, inclusiv cu mijloace media moderne la clasa pregătitoare).


Participarea la aceste activități este gratuită, iar fiecare profesor va primi adeverință de participare.

Click aici pentru modalitatea de înscriere.

Ultima actualizare în Luni, 13 Octombrie 2014 13:47
 
CENTRALIZATOR ACTIVITĂȚI ZIUA EUROPEANĂ A LIMBILOR - 26 septembrie 2014 PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Sâmbătă, 27 Septembrie 2014 10:10

Dragi colegi,

Pentru a centraliza rapid activitățile / manifestările pe care le-ați organizat cu elevii d-voastră cu prilejul ZILEI EUROPENE A LIMBILOR - 2014, vă invit să completați formularul (documentul google.docs) pe care îl puteți găsi accesând link-ul de mai jos. Formularul poate fi completat până cel târziu miercuri, 01.10.2014. 

Vă mulțumesc!

https://docs.google.com/forms/d/1WsgxrPyUSdizYooSNqXfKY1jrTb5ZOWlj1Lr46Y3-7s/viewform?usp=send_form


Ultima actualizare în Sâmbătă, 27 Septembrie 2014 12:05
 
26 SEPTEMBRIE - ZIUA EUROPEANĂ A LIMBILOR PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Joi, 25 Septembrie 2014 15:41

În atenția responsabililor catedrelor de limbi moderne, a profesorilor de limbi moderne (franceză, engleză, spaniolă)

După cum bine știți, la inițiativa Consiliului Europei, Ziua Europeană a Limbilor este celebrată în fiecare an în data de 26 septembrie.

Ziua Europeană a Limbilor este o manifestare care celebrează diversitatea lingvistică, plurilingvismul, învățarea limbilor străine. Ziua Europeană a Limbilor are ca obiective să atragă atenția tinerilor asupra importanței învățării limbilor străine și să îi sensibilizeze cu privire la existența și valoarea tuturor limbilor vorbite în Europa, încurajând învățarea lor.

În acest context, vă invităm să desfășurați cu elevii, de Ziua Europeană a Limbilor, diverse activități în limbi moderne în scopurile menționate mai sus.

Vă solicităm, ca până joi, 02.10.2014, orele 16,00 să transmiteți, pe mail, inspectorului școlar pentru limbi moderne ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ), situația activităților / manifestărilor pe care le-ați organizat cu ocazia sărbătoririi Zilei Europene a Limbilor – 26 septembrie 2014 – în unitatea școlară în care vă desfășurați activitatea.

Click aici pentru detaliiUltima actualizare în Joi, 25 Septembrie 2014 15:55
 
PRECIZĂRI GRADE DIDACTICE II și I ÎN ÎNVĂȚĂMÂNT PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Miercuri, 24 Septembrie 2014 20:07

Stimați colegi,

Întrucât în ultima perioadă am primit nenumărate mail-uri și apeluri telefonice în legătură cu gradele didactice, vă pun la dispoziție, spre consultare și informare, precizările legate de obținerea gradelor didactice II și I în învățământ. Vă rog să citiți cu atenție și să respectați condițiile și termenele de înscriere. Menționez că aceste informații au fost transmise si pe FTP către unitățile școlare din județ. Așadar, puteți să le solicitați și de la departamentul Secretariat în școala în care vă desfășurați activitatea.

Vă urez mult succes!

Click aici pentru detalii 

Ultima actualizare în Miercuri, 24 Septembrie 2014 20:15
 
URGENT – În atenția profesorilor de limba engleză PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Miercuri, 24 Septembrie 2014 13:49

Stimați colegi,

Vă rog să-mi transmiteți URGENT (pe mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ) informații legate de colaborările / parteneriatele pe care unitatea școlară în care predați le desfășoară cu instituții similare din Marea Britanie (dacă acestea există). În acest sens, veți preciza: numele instituției, localitatea, tipul colaborării / parteneriatului / proiectului, localitatea, perioada.

Termen: joi, 25 septembrie 2014, ora 12.00.

Vă mulțumesc mult! 

Ultima actualizare în Miercuri, 24 Septembrie 2014 13:53
 
LIMBA ENGLEZĂ - Seminar Cambridge - Tema: Bridging the Gap from KET to PET PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, Prof. dr. Constantin TIRON   
Marţi, 23 Septembrie 2014 19:36

British Council Iași, în colaborare cu EduMax organizează sâmbătă, 18 octombrie 2014, între orele 9.00-15.00, la sediul EduMax, str. Grigore Ureche, nr. 19, Suceava, seminarul Cambridge cu tema Bridging the Gap from KET to PET.

Seminarul se adresează în special profesorilor de gimnaziu în vederea informării și pregătirii elevilor pentru examenele KET și PET, acceptate și recunoscute de către MEN ca echivalent al probei de limba engleză pentru admiterea la clasele bilingve.

Seminarul este GRATUIT, iar participanții vor primi o diplomă de participare.

Cei interesați se pot înscrie trimițând datele personale (nume, prenume, unitatea școlară de proveniență), prin mail, la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , până cel târziu marți, 7 octombrie 2014. Numărul de locuri este limitat, așadar, grăbiți-vă, înscrierile se fac în sistemul ”primul venit, primul servit”.

Ultima actualizare în Marţi, 23 Septembrie 2014 19:40
 
LIMBA ENGLEZĂ - Oferta de seminarii British Council Iași și Casa Corpului Didactic Iași PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, Prof. dr. Constantin TIRON   
Marţi, 23 Septembrie 2014 19:33

Dragi colegi profesori de limba engleză,

Vă invităm să consultați oferta de seminarii oferită de British Council Iași în colaborare cu Casa Corpului Didactic Iași.

Click aici pentru a vizualiza oferta.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 17