Principal

CONTACT

Prof. dr. Constantin TIRON


Conectare

Vizitatori conectati

Avem 9 vizitatori online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
94
Ieri: :
153
Sãptãmânal: :
613
Lunar: :
5143
Total: :
4576218


Info - Suceava - limbi moderne
Concurs limba engleză Behind the Words 2019 PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Vineri, 29 Martie 2019 17:00

Vă informăm că joi, 18 aprilie 2019,  la Colegiul Tehnic ,,Petru Mușat” Suceava, va avea loc Concursul Județean de Limba Engleză ”BEHIND THE WORDS” – ediția a VI-a, inclus în CAEJ la poziția C2.10 Evenimentul este organizat de  Inspectoratul Școlar Județean Suceava, în colaborare cu Colegiul Tehnic ,,Petru Mușat” Suceava, Asociația Educatorilor Suceveni, Fundația Umanitară ,,PROKINDER”  Suceava, Youth4 Nation Association Câmpulung Moldovenesc. Grupul țintă al concursului îl constituie elevi din clasele IX-XII de la liceele cu profil vocational și tehnic din județul Suceava, cu invitați din județele Botoșani și Neamț care studiază limba engleză 1/2 ore pe săptămână. Relații suplimentare pot fi obținute de la  prof. Elena Stănescu – Colegiul Tehnic ,,Petru Mușat” Suceava , tel. 0742-909848, e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza și pe FACEBOOK - CLICK AICI.  

Ultima actualizare în Vineri, 29 Martie 2019 19:05
 
OLIMPIADA DE LIMBA ENGLEZĂ - ETAPA JUDEȚEANĂ - 23.03.2019 PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Sâmbătă, 23 Martie 2019 08:35

Vă informăm că rezultatele de la proba orală, precum și rezultatele finale ale etapei județene a Olimpiadei de limba engleză, vor fi afișate / făcute publice, în cursul zilei de astăzi, 23 martie 2019, atât la avizierul Colegiului de Artă Ciprian Porumbescu Suceava, cât și pe site-ul colegiului. - CLICK AICI


 
OLIMPIADA DE LIMBI ROMANICE - ETAPA JUDEȚEANĂ - 23.03.2019 PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Sâmbătă, 23 Martie 2019 08:28

Vă informăm că rezultatele de la proba orală, precum și rezultatele finale ale etapei județene a Olimpiadei de limbi romanice (franceză, spaniolă), vor fi afișate / făcute publice, în cursul zilei de astăzi, 23 martie 2019, atât la avizierul Colegiului Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava, cât și pe site-ul colegiului. CLICK AICI

 
OLIMPIADA DE LIMBI ROMANICE - ETAPA JUDEȚEANĂ - REZULTATE FINALE PROBA SCRISĂ PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Luni, 18 Martie 2019 16:01

Rezultatele la contestații și rezultatele finale pentru proba scrisă din cadrul  etapei județene a Olimpiadei de limbi romanice (franceză, spaniolă) vor fi afișate / publicate, în cursul zilei de astăzi, 18.03.2019, atât la avizierul cât și pe site-ul Colegiului Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava. – CLICK AICI

Ultima actualizare în Luni, 18 Martie 2019 16:05
 
Precizări proba orală - Olimpiada de limbi romanice (franceză, spaniolă) - etapa judeţeană - 2019 PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Luni, 18 Martie 2019 11:53

Vă informăm că proba orală din cadrul etapei județene a Olimpiadei de limbi romanice (franceză, spaniolă) va avea loc în data de 23 martie 2019, ora 9.00, la Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava.

IMPORTANT!

1. La proba orală vor participa elevii claselor a IX-a, a X-a, a XI-a și a XII-a, Normal și Intensiv / Bilingv, disciplinele limba franceză şi limba spaniolă.   

2. În vederea bunei organizări a probei mai-sus menționate, elevii participanți se vor prezenta la Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava, în data de 23 martie 2019, în intervalul orar 8.00-8.30, însoțitorul acestora fiind un cadru didactic desemnat de către conducerea unității școlare din care provin.

3. Elevii participanți vor avea asupra lor cartea de identitate. 

4. Accesul elevilor în unitatea școlară organizatoare (Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava) va fi permis până la ora 8.30, când va avea loc instructajul specific, iar proba orală va începe la ora 9.00.

 
Precizări proba orală - Olimpiada de limba engleză - etapa judeţeană - 2019 PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Luni, 18 Martie 2019 11:49

Vă informăm că proba orală (proba de speaking) din cadrul etapei județene a Olimpiadei de limba engleză va avea loc în data de 23 martie 2019, ora 9.00, la Colegiul de Artă Ciprian Porumbescu Suceava.

IMPORTANT!

1. La proba orală (proba de speaking) vor participa elevii claselor a IX-a, a X-a, a XI-a și a XII-a, care au obținut cel puțin 95 de puncte la proba scrisă din cadrul etapei județene a Olimpiadei de limba engleză.

2. În vederea bunei organizări a probei mai-sus menționate, elevii participanți se vor prezenta la Colegiul de Artă Ciprian Porumbescu Suceava, în data de 23 martie 2019, în intervalul orar 8.00-8.30, însoțitorul acestora fiind un cadru didactic desemnat de către conducerea unității școlare din care provin.

3. Elevii participanți vor avea asupra lor cartea de identitate. 

4. Accesul elevilor în unitatea școlară organizatoare (Colegiul de Artă Ciprian Porumbescu Suceava) va fi permis până la ora 8.30, când va avea loc instructajul specific, iar proba orală va începe la ora 9.00.

 
OLIMPIADA DE LIMBI ROMANICE (FRANCEZĂ, SPANIOLĂ) - ETAPA JUDEȚEANĂ - 16.03.2019 PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Sâmbătă, 16 Martie 2019 10:31

Vă informăm că rezultatele inițiale (înainte de contestații) la etapa județeană a Olimpiadei de limbi romanice (franceză, spaniolă), vor fi făcute publice, la finalul evaluării lucrărilor scrise, în cursul zilei de astăzi, 16 martie 2019, la avizierul Colegiului Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava și pe site-ul colegiului - CLICK AICI.

Eventualele contestații pot fi depuse luni, 18 martie 2019, în intervalul orar 12-16, la secretariatul Colegiului Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava. NU SE ADMIT contestațiile transmise prin fax sau mail! Contestațiile pot fi depuse cu respectarea articolelor 21 și 22 din Regulamentul specific privind organizarea și desfășurarea Olimpiadei de limbi romanice (Nr. 24714 din 16.01.2019):

Art. 21.  (1) La toate etapele Olimpiadei, nu se admite depunerea contestaţiei de către altă persoană (părinte, profesor însoțitor, coleg etc.), în absența elevului în cauză.

(2) La etapele judeţeană/a sectoarelor municipiului Bucureşti şi naţională ale Olimpiadei, rezultatele obținute de concurenți la proba B nu pot fi contestate.

(3) Nota obținută în urma reevaluării lucrării reprezintă nota finală.

Art. 22. (1) La toate etapele Olimpiadei, contestațiile se desfășoară în două etape:

a) Înainte de depunerea contestației, elevul poate solicita vizualizarea lucrării, în prezența unui membru al Comisiei, cu posibilitatea oferirii de explicații privind evaluarea lucrării, dar fără a i se elibera o copie a acesteia.

b) În situația în care elevul consideră că punctajul stabilit de comisie pentru lucrare nu este în concordanță cu baremul afișat, acesta poate depune contestație.

(2) Dreptul la contestație, precum și posibilitatea de a vizualiza lucrarea au ca obiect exclusiv propria lucrare/propriul rezultat.

(3) Elevul concurent nu poate contesta rezultatul unor terți și nu poate avea acces la lucrările acestora.

Ultima actualizare în Sâmbătă, 16 Martie 2019 10:40
 
CRITERII DE DEPARTAJARE – Etapa județeană a Olimpiadei de limbi romanice (limba franceză, limba spaniolă) - 2019 PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Luni, 11 Martie 2019 21:15

La etapa județeană, în cazul egalității de puncte între candidații aflați pe ultimul/ultimele loc/locuri calificabil/calificabile, departajarea se face, aplicând, în ordinea enumerării, următoarele criterii):

Clasele VII-VIII

CRITERIUL 1) – punctajul obținut pentru Subiectul III la Proba A (proba scrisă);

CRITERIUL 2) – punctajul obținut pentru Subiectul II la Proba A (proba scrisă);

CRITERIUL 3) - punctajul obținut pentru Subiectul I la Proba A (proba scrisă).


Clasele IX-XII

CRITERIUL 1) – punctajul obținut pentru Subiectul III la Proba A (proba scrisă);

CRITERIUL 2) – punctajul obținut pentru Subiectul II la Proba A (proba scrisă);

CRITERIUL 3) - punctajul obținut pentru Subiectul I la Proba A (proba scrisă);

CRITERIUL 4) – punctajul obținut pentru înțelegerea documentului audio la Proba B (proba orală);

CRITERIUL 5) – punctajul obținut pentru producerea de mesaje orale/interacțiunea orală la Proba B (proba orală).

Comisia Județeană de organizare, evaluare și de soluționare a contestațiilor

a Olimpiadei de limbi romanice (franceză, spaniolă)

Ultima actualizare în Luni, 11 Martie 2019 21:18
 
OLIMPIADA DE LIMBA ENGLEZĂ - REZULTATE FINALE PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Luni, 11 Martie 2019 18:04

CLICK AICI PENTRU A VIZUALIZA REZULTATELE LA CONTESTAȚII CLASELE VII – VIII

CLICK AICI PENTRU A VIZUALIZA REZULTATELE FINALE CLASA A VII-A

CLICK AICI PENTRU A VIZUALIZA REZULTATELE FINALE CLASA A VIII-A

Rezultatele la contestații și rezultatele finale pentru etapa județeană a Olimpiadei de limba engleză – LICEU au fost publicate pe site-ul Colegiului de Artă Ciprian Porumbescu Suceava. CLICK AICI

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 4 din 51