Principal

CONTACT

Prof. dr. Constantin TIRON

Inspector școlar pentru limbi moderne - limba franceză


Conectare

Vizitatori conectati

Avem 9 vizitatori online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
14
Ieri: :
187
Sãptãmânal: :
523
Lunar: :
7596
Total: :
4695574


LOTUL OLIMPIC JUDEȚEAN CE VA REPREZENTA JUDEȚUL SUCEAVA LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADEI DE LIMBI ROMANICE - LIMBA SPANIOLĂ - DÂMBOVIȚA - APRILIE 2018 PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Duminică, 11 Martie 2018 10:26

Etapa județeană a Olimpiadei de limbi romanice - limba spaniolă a avut loc în datele de 3 martie și 10 martie 2018, la Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava.

Elevii clasei a IX-a au susținut doar probă scrisă, în timp ce elevii claselor X-XI-XII, pe lângă proba scrisă, au avut de parcurs și o proba orală (înțelegerea unui document audio-video și exprimare orală).

 În urma centralizării rezultatelor de la cele două probe (proba scrisă și proba orală),  s-a stabilit lotul olimpic județean care va reprezenta județul Suceava la etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice – limba spaniolă, care va avea loc, în perioada 2-6 aprilie 2018, în județul Dâmboviţa. Lotul este format din 3 elevi, după cum urmează: Gherasim Octavian George, clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Norocel Ancuța); Semenciuc Sabina, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Norocel Ancuța); Cărceanu Diana Florina, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Norocel Ancuța).

Felicitări sincere și mult succes!