Principal

CONTACT

Prof. dr. Constantin TIRON

Inspector școlar pentru limbi moderne - limba franceză


Conectare

Vizitatori conectati

Avem 7 vizitatori online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
85
Ieri: :
141
Sãptãmânal: :
902
Lunar: :
4271
Total: :
4684846


LOTUL OLIMPIC JUDEȚEAN CE VA REPREZENTA JUDEȚUL SUCEAVA LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADEI DE LIMBI ROMANICE - LIMBA FRANCEZĂ - BUZĂU - APRILIE 2018 PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Duminică, 11 Martie 2018 10:31

Etapa județeană a Olimpiadei de limbi romanice - limba franceză a avut loc în datele de 3 martie și 10 martie 2018, la Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava.

Elevii de gimnaziu (clasele VII-VIII) și elevii de liceu (clasa a IX-a) au susținut doar probă scrisă, în timp ce elevii de liceu (clasele X-XI-XII), pe lângă proba scrisă, au avut de parcurs și o proba orală (înțelegerea unui document audio-video și exprimare orală).

 În urma centralizării rezultatelor de la cele două probe (proba scrisă și proba orală),  s-a stabilit lotul olimpic județean care va reprezenta județul Suceava la etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice – limba franceză, care va avea loc, în perioada 2-6 aprilie 2018, la Buzău, județul Buzău. Lotul este format din 8 elevi, după cum urmează:

 a) categoria regim normal de predare: Rusu Mihaela Ecaterina, clasa a VII-a, de la Liceul Tehnologic ”Oltea Doamna” Dolhasca (prof. îndrumător Ruscanu Luminiţa Gabriela); Dan Diana Maria, clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială ”Teodor Balan” Gura Humorului (prof. îndrumător Zavalnițchi Cornelia Mihaela); Strugaru Cosmina Mihaela, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni (prof. îndrumător Rotărița Adina Alina); Bouriaud Maria Véronique Paiva, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Ştefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Ştefanache Roxana); Acălinei Beniamin, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional ”Petru Rareş” Suceava (prof. îndrumător Roşca Mariana);

b) categoria regim intensiv și bilingv de predare: Gînga Andreea, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Ciurari Laurica și Mocanu Luminița); Juncu Teodora Iuliana,  clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Ciurari Laurica și Mocanu Luminița); Domniței Cornel, clasa a XII-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Ciurari Laurica și Mocanu Luminița).

Felicitări sincere și mult succes atât elevilor cât și profesorilor îndrumători! De asemenea, felicitări și celorlalți elevi și profesori îndrumători pentru frumoasele rezultate!