Principal

CONTACT

Prof. dr. Constantin TIRON

Inspector școlar pentru limbi moderne - limba franceză


Conectare

Vizitatori conectati

Avem 7 vizitatori online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
11
Ieri: :
187
Sãptãmânal: :
520
Lunar: :
7593
Total: :
4695571


Concursul DICTÉE LAVALLOISE - 2018 PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Joi, 22 Martie 2018 22:33

Vă informăm că, sâmbătă, 14 aprilie 2018, ora 9.00,  la Colegiul Tehnic "Petru Muşat" Suceava, va avea loc concursul județean ”Dictée lavalloise” – ediția a VII-a, eveniment inițiat și organizat de Inspectoratul Școlar Județean Suceava în colaborare cu Colegiul Tehnic "Petru Muşat" Suceava, Asociația "Curcubeul Succesului" și Asociația Laval – Suceava (ONG–uri cu scop educațional care activează la nivel european). Concursul se adresează elevilor  (clasele a IX-a, a X-a, a XI-a) care studiază limba franceză (1-2 ore / săptămână) din liceele județului Suceava.    

Concursul DICTÉE LAVALLOISE este înscris în C.A.E.J. 2018, poziția 8, domeniul cultural-artistic, culturi și civilizații, și nu se percepe taxă de participare sau alte contribuții financiare din partea părinților/elevilor participanți.

Pentru mai multe detalii prind activitatea, regulamentul concursului, premiile și fișa de înscriere, profesorii de limba franceză, interesați să participe cu elevii la acest concurs, sunt rugați să o contacteze pe doamna profesor Daniela SANDU de la Colegiul Tehnic "Petru Muşat" Suceava, responsabil al concursului (date de contact – mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , telefon mobil:  0747 64 39 52) .

Termenul de trimitere al fișei de înscriere este 30 martie 2018.

Vă așteptăm și vă urăm mult succes!