Principal

CONTACT

Prof. dr. Constantin TIRON

Inspector școlar pentru limbi moderne - limba franceză


Conectare

Vizitatori conectati

Avem 9 vizitatori online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
14
Ieri: :
187
Sãptãmânal: :
523
Lunar: :
7596
Total: :
4695574


Concursul județean ”Le pouvoir des mots” - Ediția I PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Miercuri, 28 Martie 2018 19:04

Vă informăm că, sâmbătă, 19 mai 2018, ora 9.00, la Colegiul Tehnic Rădăuți va avea loc concursul județean ”Le pouvoir des mots” – ediția I, eveniment inițiat și organizat de Inspectoratul Școlar Județean Suceava în colaborare cu Colegiul Tehnic Rădăuți. Concursul se adresează elevilor  din clasele a IX-a, a X-a, a XI-a și a XII-a care studiază limba franceză în colegiile tehnice și liceele tehnologice din județul Suceava.   

Concursul LE POUVOIR DES MOTS este înscris în C.A.E.J. 2018, poziția 18, domeniul cultural-artistic, culturi și civilizații, și nu se percepe taxă de participare sau alte contribuții financiare din partea părinților/elevilor participanți.

Pentru mai multe detalii privind activitatea, regulamentul concursului, premiile și fișa de înscriere, profesorii de limba franceză, interesați să participe cu elevii la acest concurs, sunt rugați să o contacteze pe doamna profesor Loredana CHELBA de la Colegiul Tehnic Rădăuți, responsabil al concursului (date de contact – mail:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , telefon mobil:  0745 317 982) .

Termenul de trimitere al fișei de înscriere este 5 mai 2018.

Vă așteptăm și vă urăm mult succes!