Principal

CONTACT

Prof. dr. Constantin TIRON

Inspector școlar pentru limbi moderne - limba franceză


Conectare

Vizitatori conectati

Avem 1 vizitator online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
93
Ieri: :
755
Sãptãmânal: :
1897
Lunar: :
3361
Total: :
4691339


REZULTATELE LOTULUI OLIMPIC JUDEȚEAN DE ELEVI CE A REPREZENTAT JUDEȚUL SUCEAVA LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADEI DE LIMBA RUSĂ MODERNĂ - 2024 PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne - limba franceză   
Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 10:13

Etapa națională a Olimpiadei de limba rusă modernă a avut loc, în perioada 23-26 aprilie 2024, la Târgoviște, județul Dâmboviţa. Lotul olimpic județean a fost format din 3 eleve, îndrumate de doamna profesoară Valentina Nazarov de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni.

Elevele au reprezentat cu cinste județul Suceava, mărturie în acest sens fiind premiile importante obținute: eleva Grubi Alexandrina, din clasa a XI-a, nivel C1, de la Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni, a obținut Premiul I, iar eleva Bejenari Valeria, din clasa a X-a, nivel B1, de la aceeași instituție de învățământ, a obținut Premiul al II-lea. Menționăm că ambele premii au fost acordate de Ministerul Educației.

Lotul olimpic județean a fost însoțit de doamna prof. Oana Moisii de la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului.

Cu cât cunoști mai multe limbi străine, cu atât ești mai bogat, mai câștigat, iar pentru orice tânăr, stăpânirea unei limbi străine reprezintă o șansă în plus în evoluția sa în plan personal și profesional. Felicitări elevelor și doamnei prof. îndrumător pentru frumoasele rezultate obținute!