Principal

CONTACT

Prof. dr. Constantin TIRON

Inspector școlar pentru limbi moderne - limba franceză


Conectare

Vizitatori conectati

Avem 47 vizitatori online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
78
Ieri: :
389
Sãptãmânal: :
467
Lunar: :
5345
Total: :
4685920


Noutãti MEN
Materiale informative legate de Ziua Europeană a Limbilor - 26 septembrie 2017 PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Miercuri, 20 Septembrie 2017 14:54

Vă punem la dispoziție câteva informații legate de Ziua Europeană a Limbilor – 26 septembrie 2017 (aceleași informații sunt prezentate atât în limba engleză, cât și în limba franceză).

CLICK AICI pentru a vizualiza informațiile în limba engleză

CLICK AICI pentru a vizualiza informațiile în limba franceză.

 
INFORMARE - UTILIZAREA AUXILIARELOR ȘCOLARE NEAPROBATE DE MEN ESTE INTERZISĂ! PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Miercuri, 13 Septembrie 2017 21:18

Stimate colege / stimați colegi,

Vă informez că, în conformitate cu Nota Ministerului Educației Naționale Nr. 1694 din 11.09.2017, ”Până la adoptarea procedurilor legale pentru acreditarea / autorizarea auxiliarelor școlare în unitățile de învățământ preuniversitar, este interzisă utilizarea de auxiliare școlare neaprobate de Ministerul Educației Naționale”. Nota MEN a fost transmisă de IȘJ Suceava către toate unităţile de învăţământ din judeţ. 

Ultima actualizare în Joi, 14 Septembrie 2017 11:01
 
PROIECTELE DE PROGRAME ȘCOLARE PENTRU GIMNAZIU IN CONSULTAREA SPECIALIȘTILOR ȘI A PRACTICIENILOR PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin Tiron   
Luni, 06 Februarie 2017 23:35

Stimate colege / colegi, profesori de limbi moderne (engleză, franceză, spaniolă, germană modernă și rusă modernă), vă informăm că Ministerul Educației Naționale și Institutul de Științe ale Educației a lansat în consultare proiectele de programe școlare pentru clasele V-VIII. Conform Metodologiei privind elaborarea şi aprobarea curriculumului şcolar – planuri-cadru de învăţământ şi programe şcolare, aprobată prin Ordinul ministrului educaţiei naţionale nr. 3593 / 18.06.2014, proiectele de programe şcolare avizate de comisiile naţionale de specialitate sunt puse, după caz, în dezbaterea specialiştilor şi a practicienilor din domeniu. Ca urmare, procesul de consultare se adresează cadrelor didactice, inspectorilor școlari și altor categorii de specialiști care ar putea oferi un feedback relevant cu privire la proiectele de programe școlare pentru clasele V-VIII. În acest context, vă rugăm să vă exprimați opiniile, comentariile și propunerile dumneavoastră, accesând linkul de mai jos și urmând pașii indicați  acolo. CLIKC AICI PENTRU A FI DIRECȚIONAȚI SPRE PAGINA CONȚINÂND PROIECTELE DE PROGRAME ȘCOLARE.

 
Noutăți MENCȘ - OM 5905 / 29.11.2016 PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin Tiron   
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017 11:07

Ordinul ministrului educației naționale și cercetării științifice nr. 5905 din 29.11.2016 pentru modificarea anexei nr. 1 la Ordinul ministrului educației și cercetării științifice nr. 5088 / 2015 privind recunoașterea și echivalarea rezultatelor obținute la examene cu recunoaștere internațională pentru certificarea competențelor lingvistice în limbi străine cu probele de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională studiată pe parcursul învățământului liceal din cadrul examenului de bacalaureat -  CLICK AICI PENTRU DETALII

 
Apel pentru selecţia cadrelor didactice în comisiile naţionale de specialitate pe discipline/domenii de pregătire/activităţi educative/niveluri de învăţământ PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin Tiron   
Joi, 23 Iunie 2016 18:00

Stimați colegi, profesori de limbi moderne,

Vă informăm că pe site-ul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice a fost lansat Apelul pentru selecţia cadrelor didactice în comisiile naţionale de specialitate pe discipline/domenii de pregătire/activităţi educative/niveluri de învăţământ. Cei interesați să-și depună candidatura, CLICK AICI pentru informații suplimentare.

Mult succes tuturor!

 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

Pagina 2 din 2