Principal

CONTACT

Prof. dr. Constantin TIRON

Inspector școlar pentru limbi moderne - limba franceză


Conectare

Vizitatori conectati

Avem 3 vizitatori online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
132
Ieri: :
192
Sãptãmânal: :
808
Lunar: :
4177
Total: :
4684752


Franceza
Cercul pedagogic al profesorilor de limba franceză - zona Gura Humorului - Solca - 25 octombrie 2023 PDF Imprimare Email
Scris de Prof. dr. Constantin TIRON, Inspector școlar pentru limbi moderne - limba franceză   
Marţi, 31 Octombrie 2023 23:47

În cadrul Cercului pedagogic al profesorilor de limba franceză din zona Gura Humorului – Solca, organizat miercuri, 25 octombrie 2023, la Școala Gimnazială Simion Florea Marian Ilișești, am țesut o nouă poveste de succes care dovedește, o dată în plus, că limba franceză ne unește.

De această dată, am încercat să găsim răspunsuri la întrebarea "Când, în ce moment și cum utilizăm documentele autentice la ora de limba franceză ?" Și, fără a exagera, chiar ne-am îmbogățit experiența, grație prezentării realizate cu mult tact pedagogic de gazda noastră, doamna prof. Raluca Ionela Adăscăliței, a proiectului în limba franceză realizat de elevii clasei a 8-a, a schimbului de bune practici, a dezbaterii și a atelierelor de lucru pe această temă.

Mulțumim organizatorilor și tuturor profesorilor participanți la activitate.

Bon courage et bonne continuation à toutes et à tous!

  

 
Cercul pedagogic al profesorilor de limba franceză - zona Câmpulung Moldovenesc - 18 octombrie 2023 PDF Imprimare Email
Scris de Prof. dr. Constantin TIRON, Inspector școlar pentru limbi moderne - limba franceză   
Marţi, 31 Octombrie 2023 23:25

Cercul pedagogic al profesorilor de limba franceză - zona Câmpulung Moldovenesc, organizat miercuri, 18 octombrie 2023, la Școala Gimnazială "Ion Aflorei" Izvoarele Sucevei, a oferit participanților ocazia de a scrie o nouă poveste din ciclul ”Franceza care ne unește”. Astfel, lecția deschisă demonstrativă Communiquer à distance de la clasa a VI-a, susținută de domnul prof. Ioan Stasiuc, potrivită temei cercului L'exploitation du document audio-visuel dans la classe de FLE, cântecelele în limba franceză și diseminarea de proiecte Erasmus au fost doar câteva din ingredientele unui activități metodice de succes.