Principal

CONTACT

Prof. dr. Constantin TIRON


Conectare

Vizitatori conectati

Avem 6 vizitatori online
www.joomlatutos.com
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
mod_jts_counterstats
Azi: :
93
Ieri: :
153
Sãptãmânal: :
612
Lunar: :
5142
Total: :
4576217


Spaniola
REZULTATELE LOTULUI OLIMPIC JUDEȚEAN DE ELEVI CE A REPREZENTAT JUDEȚUL SUCEAVA LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADEI DE LIMBI ROMANICE - LIMBA SPANIOLĂ (Orăștie, jud. Hunedoara, 22-26 aprilie 2019) PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Vineri, 26 Aprilie 2019 10:21

Etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice - limba spaniolă a avut loc, în perioada 22-26 aprilie 2019, la Orăștie, județul Hunedoara. Lotul olimpic județean a fost format din 4 elevi, toți obținând mențiuni, după cum urmează: Mențiune acordată de Ministerul Educației Naționale – Gorcea Alexandru, clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava; Mențiuni speciale acordate de Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara: Gherasim Octavian George, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, Semenciuc Sabina, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava și Chelaru Lorena Bianca, clasa a XII-a, de la Colegiul ”Vasile Lovinescu” Fălticeni. Ellevii de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava au fost pregătiți de doamna profesoară Norocel Ancuța, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, iar eleva de la Colegiul ”Vasile Lovinescu” Fălticeni a fost pregătită de doamna profesoară Podariu Mihaela.

Lotul olimpic județean a fost însoțit de doamna prof. Ciobîcă Maria, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava.

De asemenea, din Comisia Centrală a Olimpiadei de limbi romanice – limba spaniolă, a făcut parte, în calitate de membru evaluator, profesoara de limba spaniolă Ancuța Norocel de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava.

Felicitări tuturor elevilor participanți la etapa națională și profesorilor îndrumători! Vacanță plăcută tuturor!

Ultima actualizare în Sâmbătă, 27 Aprilie 2019 19:15
 
LOTUL OLIMPIC JUDEȚEAN CE VA REPREZENTA JUDEȚUL SUCEAVA LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADEI DE LIMBI ROMANICE - LIMBA SPANIOLĂ - 2019 PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Vineri, 05 Aprilie 2019 06:00

Etapa județeană a Olimpiadei de limbi romanice - limba spaniolă a avut loc în datele de 16 martie și 23 martie 2019, la Colegiul Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza” Suceava.

Elevii de gimnaziu (clasele VII-VIII) au susținut doar probă scrisă, în timp ce elevii de liceu (clasele IX-X-XI-XII), pe lângă proba scrisă, au avut de parcurs și o proba orală (înțelegerea unui document audio și exprimare orală).

 În urma centralizării rezultatelor de la cele două probe (proba scrisă și proba orală),  s-a stabilit lotul olimpic județean care va reprezenta județul Suceava la etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice – limba spaniolă, care va avea loc, în perioada 22-26 aprilie 2019, la Orăștie, județul Hunedoara. Lotul este format din 4 elevi, după cum urmează: Gorcea Alexandru, clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Norocel Ancuța); Gherasim Octavian George, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Norocel Ancuța); Semenciuc Sabina, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Norocel Ancuța); Chelaru Lorena Bianca, clasa a XII-a, de la Colegiul ”Vasile Lovinescu” Fălticeni (prof. îndrumător Podariu Mihaela).

Felicitări și mult succes elevilor și profesorilor îndrumători la etapa națională!     

Ultima actualizare în Luni, 08 Aprilie 2019 22:03
 
REZULTATELE LOTULUI OLIMPIC JUDEȚEAN DE ELEVI CE A REPREZENTAT JUDEȚUL SUCEAVA LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADEI DE LIMBI ROMANICE - LIMBA FRANCEZĂ - 2018 PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin TIRON   
Vineri, 06 Aprilie 2018 11:00

Etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice - limba spaniolă a avut loc, în perioada 2-6 aprilie 2018, la Târgoviște, județul Dâmboviţa. Lotul olimpic județean a fost format din 3 elevi, toți obținând mențiuni, după cum urmează: Mențiune acordată de Ministerul Educației Naționale - Gherasim Octavian George, clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Norocel Ancuța); Mențiuni speciale acordate de Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița:  Semenciuc Sabina, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Norocel Ancuța); Cărceanu Diana Florina, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Norocel Ancuța).

Lotul olimpic județean a fost însoțit de doamna prof. Norocel Ancuța de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava.

Felicitări elevilor și profesorului îndrumător pentru frumoasele rezultate obținute!


 
TABEL CU ELEVII CARE VOR PARTICIPA LA ETAPA JUDEȚEANĂ A OLIMPIADEI DE LIMBI ROMANICE (LIMBA SPANIOLĂ) - GURA HUMORULUI - 15 MARTIE 2014 PDF Imprimare Email
Scris de Inspector școlar pentru limba franceză, Prof. dr. Constantin TIRON   
Luni, 03 Martie 2014 15:29

ELEVI PARTICIPANTI_LIMBA SPANIOLĂ

Ultima actualizare în Luni, 03 Martie 2014 15:36
 
PRECIZĂRI OLIMPIADA DE LIMBA SPANIOLĂ ŞI MODELE DE SUBIECTE PDF Imprimare Email
Scris de Constantin Tiron   
Vineri, 11 Ianuarie 2013 17:51

În documentele de mai jos, veţi găsi precizări în legătură cu Olimpiada de limba spaniolă pentru anul şcolar 2012 / 2013 precum şi modele de subiecte de olimpiadă pentru disciplina limba spaniolă.

ATENŢIE!!! S-A SCHIMBAT DATA PENTRU ETAPA JUDEŢEANĂ A OLIMPIADEI DE LIMBA SPANIOLĂ: MECTS A TRANSMIS CĂ FAZA JUDEŢEANĂ A OLIMPIADEI DE LIMBA SPANIOLĂ VA AVEA LOC PE 9 MARTIE 2013!!!

Click aici pentru a citi precizările

Modele de subiecte_Limba spaniolă_Regim normal si Regim Intensiv-Bilingv

Ultima actualizare în Vineri, 11 Ianuarie 2013 17:57
 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 2