Foarte important! Formare pentru profesorii de limba francezã!

Asa cum a fost anuntat in cadrul Consfatuirii Nationale a Inspectorilor de limbi moderne din 8-10 septembrie 2014, Institutul Francez din Romania si Ministerul Educatiei Nationale lanseaza un apel la candidatura pentru un program de  formatori in domeniul didacticii predarii limbii franceze în invatamantul prescolar si primar.

 

Actiunea este realizata in cadrul programului bilateral “PROFIL FLE – programme franco-roumain de renouvellement du francais” derulat de IFR si MEN.

 

Va rugam sa gasiti in anexa prezentului mail, apelul pentru selectia cadrelor didactice interesate continand toate informatiile necesare (criterii de selectie, modalitatiile de transmiterea candidaturilor, calendarul si contactele).

 

Avem rugamintea de a transmite aceste informatii profesorilor de limba franceza din judetul dvs. Candidatii pot aplica pana la data de 22.09.2014.

 

Va multumim pentru sprijinul si colaborarea dvs si ramîn la dispozitia dvs pentru detalii suplimentare.

 

Cu stima,

 

Emmanuel Samson
Expert technique international pour l'enseignement du français
auprès du Ministère roumain de l'Education nationale

Ambassade de France en Roumanie
 

IMPORTANT! Dacă vă hotărâţi să vă depuneţi candidatura pentru acest stagiu, vă rog să mă anunţaţi la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. !

Alexandru Mîţă

Inspector şcolar pentru limbi moderne, ISJ Vaslui