Olimpiada nationalã de limbi romanice - detalii referitoare la deplasare

Dupã cum v-am detaliat în sedinta noastrã de vineri, am achizitionat biletele pentru deplasarea grupului la Olimpiada Nationalã de limbi romanice de la Baia-Mare.

Plecarea va fi pe data de 5 aprilie 2016:

1) din gara Bârlad va pleca grupul local, format din prof. însotitor, doamna Corina Macovei si cele douã eleve - Vârlan Iuliana Teodora (VIIN) si Popa Teodora (XN).

ora plecãrii trenului din Bârlad: 14:45, vagonul nu este precizat pe bilet - locurile sunt la liber, urmeazã sã ne comunice doamna Macovei în ce vagon s-au asezat 

2) din gara Vaslui, trenul pleacã la ora 16:00 - deci este foarte important ca echipajul din Vaslui (prof. Diana Chircã + elevii) sã fie IN CORPORE cel târziu la ora 15:40 prezent în garã.

NB: eleva de la Husi, Ralea Ioana-Adelina, va veni cu un alt mijloc de transport direct la Bistrita. De asemenea, o a doua elevã (al cãrei nume nu l-am retinut la sedintã, tatãl ei a plecat rapid) va ajunge direct la Baia-Mare, cu un alt mijloc de transport. Deci, în principiu, grupul va avea doi elevi în minus, la dus.

3) din Iasi si din Dej trenurile vor pleca la 19:25 (5 aprilie 2015), respectiv 6:31 (6 aprilie 2015). Pe ruta Iasi-Dej aveti bilete la vagonul de dormit (si la dus, si la întors). Vagonul si locurile sunt precizate pe bilete. Intre Dej si Baia-Mare, se poate sta în orice vagon. Veti ajunge la Baia-Mare pe 6 aprilie, la ora 9:26.

4) plecarea din Baia-Mare spre Vaslui va fi pe 10 aprilie 2015, la ora 18:22

5) FOARTE IMPORTANT! NU uitati sã aveti la voi AVIZUL EPIDEMIOLOGIC, eliberat de cabinetul medical scolar sau medicul de familie cu maximum 24 de ore înaintea plecãrii (deci data eliberãrii trebuie sã fie 4 sau 5 aprilie 2015)!