Olimpiada de limbi romanice (franceză, italiană, spaniolă) – proba scrisă. Rezultate şi elevi calificaţi la etapa naţională de la clasele a VII-a, a VIII-a, a IX-a şi a X-a

Vă prezentăm rezultatele probei scrise a Olimpiadei de limbi romanice (franceză, italiană, spaniolă) – etapa judeţeană, care s-a desfăşurat la Huşi, fiind organizată de Colegiul Naţional “Cuza Vodă” sîmbătă, 5 martie 2016.

Nu s-au înregistrat contestaţii.

Facem precizarea, conform Regulamentului în vigoare, că s-au calificat pînă acum la etapa naţională elevii claselor a VII-a, a VIII-a, a IX-a, a X-a, de la fiecare categorie din concurs (normal şi intensiv-bilingv) cu nota cea mai mare, care a fost mai mare sau cel puţin egală cu 85 de puncte, conform Regulamentului în vigoare.

Proba orală se va desfăşura la Colegiul Naţional “Cuza Vodă” Huşi. Aceasta va fi notată, de asemenea, cu 100 de puncte. Se va face media dintre proba scrisă şi proba orală, iar elevul cu cea mai mare medie finală de la fiecare categorie, de la clasele a XI-a şi a XII-a, se va califica mai departe.

Ii felicităm pe elevii calificaţi, pe cei premiaţi şi pe toţi ceilalţi care au participat, sacrificînd timp şi pasiune pe altarul francofoniei! De asemenea, îi felicităm pe toţi profesorii de franceză participanţi, care s-au implicat cu abnegaţie în desfăşurarea acestei competiţii!