Trupa de teatru în limba engleză a Liceului Teoretic “M. Kogălniceanu” la Festivalul de Teatru “Come with Us to Dramaland”, Cluj-Napoca, ediţia a XVI-a

Vă prezentăm, în documentarul următor, cele două piese pe care Trupa de teatru în limba engleză a Liceului Teoretic “M. Kogălniceanu” le-a prezentat pe scena Festivalului de Teatru “Come with Us to Dramaland”, ediţia a XVI-a, care s-a desfăşurat în perioada 10-12 iunie 2016 la Cluj-Napoca, în organizarea Inspectoratului Scolar Judeţean Cluj şi a CETA – Asociaţia Profesorilor de Limba Engleză.

Noua trupă de teatru în limba engleză a Liceului Teoretic “M. Kogălniceanu” a prezentat, anul acesta, două piese, la două secţiuni diferite ale Festivalului: la secţiunea dedicată elevilor de gimnaziu, a fost prezentată piesa “The Obedient Little Gril and the Wolf”, scrisă de coordonatoarea trupei, doamna profesoară Mihaela Claudia Liteanu după povestirile lui Saki, iar la secţiunea pentru elevi de liceu – piesa “Nameless Star”, adaptare după “Steaua fără nume” de Mihail Sebastian realizată tot de coordonatoarea trupei.

Vă invităm să vizionaţi aceste piese, împreună cu festivitatea de premiere a Festivalului, care suprinde momentul în care trupei i se decernează cele două Premii Speciale, cîte unul pentru fiecare din piesele prezentate.

Felicitări şi... vizionare plăcută!