Marţi, 17.10.2017, orele 15.30: Inaugurarea Clubului de limbă şi cultură spaniolă

Marţi, 17.10.2017, orele 15.30, Şcoala Gimnazială “Mihail Sadoveanu”, Vaslui (nr. 10), îi aşteaptă pe cei care s-au înscris la “Clubul de limbă şi cultură spaniolă”, realizat în parteneriat educaţional cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui, să îi calce pragul pentru a participa la activităţi atractive prin intermediul cărora vor putea învăţa limba lui Cervantes. De coordonarea acestor activităţi se va ocupa dra prof. Oana-Maria Uliu.

Debutul clubului îi va avea drept protagonişti pe cei mai tineri dintre participanţi: grupa de elevi îşi va desfăşura activitatea în intervalul orar 15.30-16.30, iar cea de adulţi va urma de la 16.35 până la 18.15 (cu o pauză de la 17.25 la 17.35).

Clubul îşi propune să ajute la dezvoltarea competenţelor de limbă spaniolă (castellano) într-un cadru relaxat, prietenesc, plin de respect. Activităţile se vor baza pe interacţiune, pe colaborare – şi ne dorim ca participanţii (de toate vârstele) să se simtă ca într-o familie.

Drept suport de curs va fi folosit materialul elaborat de dna prof. Gabriela Tofan în colaborare cu dl Przemyslaw Stolarski în cadrul Proiectului Grundtvig “Thesaurus”, coordonat de Asociaţia Culturală Europea în perioada 2013-2015.

Întâlnirile vor avea loc marţea şi joia, conform programului de mai sus.

Clubul de spaniolă are şi o adresă de socializare: https://www.facebook.com/clubespvs/

Mult success tuturor!