Apel – supraveghetori, autori de subiecte, corectori la Concursul Naţional de Traduceri “Corneliu M. Popescu” – 19 mai 2018

Stimaţi colegi, profesori de limbi moderne,

După cum ştiţi, pe 19 mai 2018 se va desfăşura ediţia a XV-a – jubiliară a Concursului Naţional de Traduceri “Corneliu M. Popescu”, competiţie oficială naţională a Ministerului Educaţiei.

Anul acesta revenim la o structură “clasică” a subiectelor (subiectul 1 – din limba română în limba modernă, traducere literară şi subiectul doi – din limba modernă în limba română).

Vă invităm, aşadar, să participaţi şi la ediţia 2018, în toate ipostazele - supraveghetori, autori de subiecte, corectori. Avem deja 1000 de elevi înscrişi (11 mai 2018), din care 360 la proba scrisă de la Vaslui, dar ne mai aşteaptă încă 24 de ore de înscrieri... plus eventuali întârziaţi.

Anul acesta avem participanţi din 27 de judeţe şi din Republica Moldova, deci putem considera că e anul cu cei mai mulţi elevi înscrişi, de pe tot teritoriul ţării.

Propunerile de subiecte se pot trimite până miercuri, 16 mai 2018, ora 12:00, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Colegii care doresc să supravegheze, sunt aşteptaţi de la ora 9:15, sâmbătă, 19 mai 2018, la Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu” din Vaslui, Corectarea tezelor va începe imediat după predarea lor, de la ora 11:30.

Se vor semna contracte de voluntariat şi se vor acorda diplome pentru fiecare din activităţile prestate.

Vă aşteptăm!