IMPORTANT! Rezultate selecţie – formări naţionale pentru profesorii de limba franceză

 În atenţia profesorilor de limba franceză care şi-au depus candidatura la formările naţionale organizate de MEN şi Inspectoratele Şcolare Judeţene Neamţ şi Vrancea, cu lectorul de curs Pierre-Yves Roux (CIEP) !

Din judeţul Vaslui, au fost selectate următoarele doamne profesoare :

1) pentru stagiul de la Târgu-Neamţ (« La différenciation pédagogique – 3-4/09/2018 ») : Aurelia Curelaru şi Paula Toporaş

Descărcaţi faxul oficial MEN cu care vă veţi putea deconta cheltuielile de transport (aveţi nevoie şi de referat justificativ + ordin de deplasare de la unitatea şcolară, vizat la ISJ Neamţ/şcoala organizatoare). Tot în acest fax, aveţi şi indicaţiile referitoare la cazare şi locul desfăşurării stagiului.

2) pentru stagiul de la Odobeşti (« Usage et rayonnement du français – 6-7/09/2018») : Vasilica Maftei

Descărcaţi faxul oficial MEN cu care vă veţi putea deconta cheltuielile de transport (aveţi nevoie şi de referat justificativ + ordin de deplasare de la unitatea şcolară, vizat la ISJ Vrancea/şcoala organizatoare). Tot în acest fax, aveţi şi indicaţiile referitoare la cazare şi locul desfăşurării stagiului.

De asemenea, atragem atenţia profesoarelor participante asupra faptului că vor avea de organizat diseminări ale acestor stagii, după un program pe care îl vom stabili de comun acord, cu ocazia confătuirilor judeţene la limbi moderne.

Bon succès !