Formular de înscriere la pregătirea pentru admiterea la clasa a IX-a LMK - ştiinţe sociale - bilingv franceză-italiană, 2019-2020

   În luna mai 2019, va avea loc examenul de competenţe lingvistice la limbile franceză şi italiană, în vederea admiterii la clasa a IX-a – profil ştiinţe sociale - bilingv franceză-italiană, 2019-2020 – pentru singura clasă de profil din judeţ, o clasă cu adevărat specială, care se va înfiinţa la Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu” – singurul liceu în care funcţionează astfel de clase, în judeţul Vaslui.

   Stimaţi elevi de clasa a VIII-a,

În vederea realizării cursurilor de pregătire pentru susţinerea testării în vederea admiterii la clasa a IX-a – profil ştiinţe sociale - bilingv franceză-italiană, 2019-2020, vă rugăm să completaţi formularul alăturat cu datele de contact.

Link formular: https://goo.gl/forms/b7wPQIaN1u70XNxA3

   Domnii profesori de italiană şi de franceză de la LMK vă vor contacta ulterior, pe baza acestor date, pentru a vă invita la cursurile de pregătire a testării.

   Vă urăm mult succes şi vom fi aproape de voi pentru formarea unei noi clase de bilingv care să vă formeze aşa cum trebuie pentru societatea viitorului!