IMPORTANT! Formare online pentru profesorii debutanţi şi cei care îşi susţin gradele la limba franceză – înscrieri pe 10-12-2018!

CAVILAM Vichy (Franţa) – unul din cele mai mari centre de formare în didactica limbii franceze, organizează cursul gratuit de perfecţionare, pentru profesorii de limba franceză care îşi pregătesc gradele profesionale, intitulat „Enseigner le Français Langue Etrangère Aujourd’hui”.

Cursul este gratuit, accesul făcându-se prin înregistrarea pe platforma CAVILAM Vichy, pe 10 decembrie 2018 (nu mai devreme)! NUMARUL DE LOCURI ESTE LIMITAT!

Link înscriere: 
https://mooc.cavilam.com/courses/course-v1:CAVILAM+CAV-001+4/about?fbclid=IwAR3vtvC9u89oFrb7NrWqRAWTufRwGEtAVPVu0t4Al8sFAqHiPn1f87CN6qs

Este unul din cele mai bune cursuri din domeniu şi îl recomand cu multă căldură tutror profesorilor de limbă franceză, dar în special – CU PRIORITATE – debutanţilor şi celor care îşi susţin inspecţiile pentru obţinerea gradelor II şi I în specialitate.

În plus, participarea la această formare, validată cu un Certificat de competenţă profesională, este echivalentă cu o formare externă.

Vă rog să transmiteţi informaţia tuturor profesorilor de limba franceză! Dorim să avem cât mai mulţi cursanţi din judeţul Vaslui, deoarece şi nevoile de formare în aceasta privinţă sunt majore!