Anunţ important – olimpiada şcolară de limba ENGLEZǍ - faza locală – zona VASLUI şi prezenţa profesorilor metodişti la limbi moderne începând cu ora 8, în ziua Olimpiadei

Deoarece s-a depăşit capacitatea de primire a Şcolii Gimnaziale “D. Cantemir” Vaslui (300 de locuri), elevii de liceu din zona Vaslui vor susţine Olimpiada şcolară de limba engleză la Liceul cu Program Sportiv Vaslui sâmbătă, 19 ianuarie 2019, de la orele 10:00 (intrarea în săli de la 9:30)

Le mulţumim domnilor directori Ramona Pavel şi Ionuţ Chiochiu pentru promptitudinea cu care ne-au ajutat să rezolvăm această chestiune! 

Vă rugăm să le comunicaţi profesorilor de la catedrele de limba engleză de la liceele vasluiene, pentru a-i informa pe elevii care vor participa la Olimpiada locală de limba engleză asupra acestei schimbări! 

Elevii de gimnaziu din Vaslui susţin teza tot la Şcoala Gimnazială “D. Cantemir”, conform anunţurilor anterioare. 

Profesorii de liceu şi profesorii de gimnaziu din Vaslui vor corecta tezele tot la Şcoala Gimnazială “D. Cantemir” Vaslui, de la ora 13:00. 

Îi rugăm pe domnii profesori metodişti la limbi moderne să fie prezenţi la centrele de examen din toate instituţiile unde se organizează Olimpiada locală de limbi moderne, sâmbătă, 19 ianuarie 2019, de la ora 8, pentru a-i ajuta pe organizatori. Avem foarte mulţi participanţi şi va trebui un efort concertat, de echipă, pentru a ne îndeplini cu succes obiectivul de sâmbătă!