Rezultate – proba scrisă – olimpiada județeană de limba engleză, 9 martie 2019

Vă prezentăm rezultatele obținute de elevii participanți la proba scrisă a olimpiadei de limba engleză, cu următoarele precizări: 

- La clasele a V-a și a VI-a, Olimpiada este o inițiativă județeană; ca atare, nu există fază națională;

- La clasa a VII-a – a VIII-a, pentru faza națională, se califică teza cu punctajul cel mai mare; nu există probă orală, conform Regulamentului oficial;

- La clasele de liceu – atât pentru categoria normal (A), cât și pentru intensiv/bilingv (B), participarea la proba orală este condiționată de obținerea unui punctaj de 95 de puncte la proba scrisă, potrivit Regulamentului oficial.

- Proba orală se va desfășura sâmbătă, pe 23 martie 2019, de la ora 9, la aceeași instituție – Școala Gimnazială “E. Cuza”; elevii sunt așteptați să intre în săli până la ora 8:30, cu un act de identitate asupra lor.

Rezultatele publicate electronic aparțin elevilor care și-au dat acordul în acest sens. Rezultatele complete pot fi vizualizate la avizierul instituției organizatoare. Profesorii îndrumători au obligația de a-i anunța pe elevii cu care s-au prezentat la Olimpiadă ce rezultate au obținut. Rezultatele vor fi afișate un timp determinat (doar până la etapa următoare), după care vor fi scoase de pe server.

Îi felicităm pe participanți, pe profesorii organizatori, pe părinți, pe profesorii care au pregătit elevii și pe cei care s-au calificat la etapa superioară a concursului. Per aspera ad astra!