Înscriere în Consorțiul de promovare și diseminare a rezultatelor (DEOR) al Proiectului Erasmus+ KA229 “Pantins pour l’inclusion” 2019-2021 – școli din județul Vaslui

Vă invităm să deveniți membri ai Consorțiului de implementare a proiectului Erasmus+ KA229 “Pantins pour l’inclusion” 2019-2021, coordonat de Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu” Vaslui!

În acest Consorțiu, veți deveni principalii (și primii) beneficiari ai produselor proiectului, veți participa la festivaluri de teatru de marionete, veți folosi marionetele ca procedeu creativ de predaresau consiliere pentru diverse discipline și către diverse categorii de vârstă, veți folosi artele, limbile moderne, limba română, religia, istoria și multe abilități, formându-vă totodată noi competențe. Îi veți cunoaște pe partenerii noștri din Portugalia, Italia, Cipru și pe cei de la Școala Pungești.

Primul pas: completarea unui formular în care vă confirmați intenția de participare: LINK FORMULARhttps://forms.gle/UgightupvLVaRwzr5

Termen: 5 octombrie 2019

În a doua etapă, coordonatorul va semna un Acord de Parteneriat cu instituția dumneavoastră, dar între timp, veți începe să primiți toate veștile și detaliile despre proiect.

Legături utile:

Pagina Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/erasmuspantins/ 

Site-ul eTwinning: https://twinspace.etwinning.net/80939/home

Grupul eTwinning: https://groups.etwinning.net/80749/home

Vă așteptăm în familia „Pantins pour l’inclusion”!

Sprijinul acordat de Comisia Europeană pentru elaborarea acestei publicații nu constituie o aprobare a conținutului, care reflectă doar opiniile autorilor, iar Comisia nu poate fi trasă la răspundere pentru orice utilizare a informațiilor conținute în aceasta.