Înregistrarea utilizatorilor în Campusul Virtual al Inspectoratului Școlar Județean Vaslui

 Stimați utilizatori – cadre didactice, directori și inspectori școlari, pentru simplificarea procedurii de înregistrare în Campusul Virtual al Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, există două opțiuni:

A.     înregistrare directă – pe portal – în acest caz se obține un cont standard de „elev”, iar pentru schimbarea acestuia în cont de „lector de curs” trebuie completat formularul https://forms.gle/YJ9PPNiTbmWVTziP8

B.     înregistrarea colectivă a mai multor utilizatori – elevi și/sau profesori; în acest scop, am creat următorul template – fișier .csv, atașat mesajului. Recomandăm următoarele:

1)     Editarea cu Open Office Calc (software gratuit https://www.openoffice.org/download/index.html ) ; selectare la început a tipului de caracter Unicode-UTF8;

2)     Adresa de mail = nume de utilizator (cu tot cu @...)

3)     Coloanele A și B = numele și prenumele, recomandabil FĂRĂ DIACRITICE!

4)     În coloana F = mențineți DOAR textul platform

5)     În coloana G = recopiați codul și schimbați doar numărul de la final (vedeți exemplul din fișier)

6)     La final, redenumiti fișierul cu numele școlii – pe scurt, DAR NU MODIFICAȚI TIPUL – fișierul trebuie să fie tot .csv!

7)     Expediați fișierul la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Mult succes!