Anunț referitor la avizarea opționalelor la limbile moderne pentru anul școlar 2020-2021

          Stimați colegi, anul acesta vom realiza online avizarea opționalelor la limbi moderne, datorită situației special impuse de măsurile de protecție suplimentare, coroborate cu o atitudine ecologică responsabilă și cu dorința de a elimina din hârtiile inutile. Fișele de avizare (incluse în linkurile de mai jos) vor fi completate, semnate și ștampilate la școala dumneavoastră, apoi scanate în format *pdf.

PORTOFOLIUL DISCIPLINEI OPŢIONALE – PROGRAMA + SUPORTUL DE CURS ȘI FIȘA DE AVIZARE SE VOR DEPUNE EXCLUSIV ONLINE, PRIN EXPEDIERE LA ADRESA DE MAIL Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

              FIŞA DE AVIZARE, SCANATĂ DUPĂ CE A FOST ȘTAMPILATĂ ȘI SEMNATĂ LA ȘCOALĂ, IN FORMAT *PDF, VA FI INCLUSĂ ÎN ARHIVA *ZIP.

Descărcaţi fişele valabile de aici: https://drive.google.com/open?id=0B1QUk_g43AMyelBsWUN2NkJfODg

Termen: 14 septembrie 2020. Anunțul este valabil inclusiv pentru clasele cu profil intensiv – limba engleză, limba franceză, limba spaniolă, limba germană şi bilingv – limbile engleză, franceză și italiană.

Fișele de avizare vor fi semnate electronic de către inspectorul școlar pentru limbi moderne și expediate la adresa de email de la care trimiteți portofoliul.