Webinare pentru directori de școli pentru pregătirea examenului din octombrie

Două informații importante !

1)     Azi, 10 septembrie 2021, este ultima zi când puteți depune la Inspectoratul Școlar Județean de care aparțineți, pentru instituția în care activați, cerere/solicitare pentru includerea în programul „Catalogul Virtual” conform O.M. 5157/2021, în care să vă alegeți o soluție online pentru Catalog Virtual. Recomandarea noastră, pe care v-am expus-o pe larg în webinarul din 7 septembrie 2021, este Catalogul Virtual și aplicațiile aferente pentru desktop și mobil ale Kinderpedia, alternativă 100% națională cu aplicații pe mobil și desktop/laptop/tabletă: detalii la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Chiar dacă nu sunteți incluși oficial în acest program ministerial, soluția Catalogului Virtual de la Kinderpedia poate fi adoptată, împreună cu un sistem complex de management școlar prin intermediul aplicației propuse de acest dezvoltator român de top!

2) ❗️Webinare de Management Didactic. Teste și sinteze de Management pentru pregătirea ⚠️concursurilor de director și director adjunct în instituțiile de învățământ preuniversitar
În organizarea Asociației Culturale Europea, vă recomandăm webinarele dedicate managementului didactic și care demarează✅ în perioada 28-30 septembrie 2021(prima serie). Vă propunem studierea și valorificarea cunoștințelor din bibliografia recomandată pentru concursurile de directori și directori adjuncți pentru instituțiile de învățământ preuniversitar, care se vor organiza în curând. Vom realiza teste și sinteze din materia pentru proba scrisă, vom reliefa ceea ce este important și vom contura împreună care sunt elementele pe care ar trebui să le includeți în strategia de management pe care o veți prezenta la proba orală.
✍🏻Formular de înscriere: https://forms.gle/FMvka1Yg6k1YxRJN6 
❗️Termen de înscriere pentru prima serie: vineri, 24 septembrie 2021.