Formular de înscriere * FOARTE IMPORTANT! Pentru profesorii de limba franceză din judeţul Vaslui – programul de formare continuă PROFIL FLE (12 credite profesionale) a fost acreditat!

  Vă anunţăm că a fost acreditat, prin OMEN, programul de formare PROFIL FLE - “Predarea, învăţarea şi evaluarea limbii franceze printr-un demers comunicativ-acţional”. Formatorii acestui program în judeţul Vaslui sunt profesorii Camelia Badea şi Alexandru Mîţă.

   Programul face parte din categoria 2 (Programe de dezvoltare profesională în concordanţă cu politicile şi strategiile Ministerului Educaţiei Naţionale, conform art.244 alin.(5) lit.e) şi f) din Legea 1/2011), 50 ore, 12 credite profesionale transferabile.

   Grupul ţintă este format din cadrele didactice cu specializarea Limba şi literatura franceză din învăţământul preuniversitar, metodiștii pentru disciplina Limba franceză din ISJ/ISMB, profesorii metodiști din CCD-uri, cu specializarea Limba şi literatura franceză, inspectorii de specialitate pentru Limba franceză / Limbi moderne, profesori de discipline non-lingvistice (DNL), predate în limba franceză.

   Predarea, învăţarea şi evaluarea limbii franceze printr-un demers comunicativ-acţional este un program de formare conceput în cadrul programului bilateral româno-francez „PROFIL FLE - programme de renouvellement de l’enseignement-apprentissage du français” în sistemul educativ românesc derulat de Ministerul Educației Naționale și Institutul Francez din România începând cu anul 2012, stagiile de formare a formatorilor fiind organizate la Casa Corpului Didactic Sibiu.

   In judeţul Vaslui, programul “Predarea, învăţarea şi evaluarea limbii franceze printr-un demers comunicativ-acţional” sau, pe scurt, Profil FLE se va desfăşura la Casa Corpului Didactic Vaslui şi la filiala acestei instituţii din Bârlad. Primele grupe vor începe cursul în luna ianuarie 2015.

   Vă invităm să vă înscrieţi la programul de formare continuă PROFIL FLE pentru profesorii de franceză din judeţul Vaslui folosind formularul de mai jos. Data-limită a înscrierii la aceste cursuri este 20 ianuarie 2015!