Repartizarea inspecţiilor pentru definitivat la limbi moderne – sesiunea 2016

Vă prezentăm repartizarea inspecţiilor pentru examenul de definitivat la limbi moderne, Ii rugăm pe profesorii debutanţi să ia cât mai repede legătura cu domnii profesori metodişti, pentru a stabili datele celor două inspecţii care trebuie efectuate până la finalul anului şcolar 2015-2016.

Citește mai departe: Repartizarea inspecţiilor pentru definitivat la limbi moderne – sesiunea 2016

Repartizarea inspecţiilor pentru obţinerea gradului didactic definitiv la limba franceză şi limba engleză

Vă prezentăm repartizarea profesorilor metodişti la inspecţiile pentru acordarea gradului didactic definitiv, ce se vor desfăşura în lunile martie 2015 (inspecţia nr. 1) şi mai 2015 (inspecţia nr. 2 - specială) la limba franceză şi la limba engleză.

Precizam ca trebuie parcurse doua inspectii, al caror termen NU trebuie depasit:

1) prima inspecţie – în luna martie 2015

2) inspecţia specială – în luna mai 2015

Pentru desfăşurarea cu bine a procedurii, vă rog să consultaţi Metodologia de organizare şi desfăşurare a examenului naţional de definitivare în învăţământ 2015 precum şi site-ul oficial http://definitivat.edu.ro/2015, actualizat permanent cu ultimele detalii şi informaţii.

Vă oferim şi posibilitatea de a descărca Programele de examen valabile la Definitivat 2015 pentru limba franceză (DE AICI - la franceză, aveti inclusa şi programa pentru gradul II) şi limba engleză (DE AICI).

Mult succes!