Rezultatele finale - clasele a XI-a/a XII-a, după proba orală a Olimpiadei de limbi romanice (franceza, italiana, spaniola).

Vă prezentăm rezultatele finale obţinute după proba orală la proba orală a Olimpiadei de limbi romanice (franceza, italiana, spaniola).

S-au calificat la etapa naţională elevii claselor a XI-a şi a XII-a care au obţinut cele mai mari punctaje (minimum  85 de puncte) – câte un elev pentru fiecare clasă şi pentru fiecare nivel (normal/intensiv-bilingv).

Rezultate – limba franceză

- Clasa a XI-a

- Clasa XII-a

Rezultate – limba spaniolă

- Clasa a XI-a

- Clasa a XII-a

Rezultate – limba italiană

Clasa a XI-a

Clasa a XII-a

Olimpiada de limbi romanice - etapa locală - 31.01.2014

In atenţia directorilor de instituţii de învăţământ, a şefilor de cerc pedagogic, a responsabililor catedrelor de Comunicare/limbi moderne şi a profesorilor de limba franceză/italiană/spaniolă din judeţul Vaslui!

 

Conform Calendarului Competiţiilor şcolare în vigoare, sâmbătă, 31 ianuarie 2015, începând cu ora 10:00 am, se va desfăşura Etapa locală a Olimpiadei de limbi romanice (franceză, italiană, spaniolă).

Instituţiile în care se va desfăşura competiţia sunt... (detalii în fisierul atasat)

Structura subiectelor pentru Olimpiada de limbi romanice (franceză, spaniolă, italiană)

Structura subiectelor pentru Olimpiada de limbi romanice (franceză, spaniolă, italiană), este descrisă, detaliat, în fişierul ataşat.

De asemenea, puteţi consulta Regulamentul oficial al Olimpiadei, valabil pentru toate clasele, de la clasa a VII-a, la clasa a XII-a.

Vă reamintim totodată Apelul pentru realizarea subiectelor pentru etapele locală şi judeţeană a Olimpiadei de limbi romanice şi Formularul de înscriere în echipa autorilor de subiecte, pe care vă invităm să-l completaţi.

Apel pentru realizarea subiectelor la limbi romanice pentru olimpiada şcolară – etapele municipală şi judeţeană, judeţul Vaslui

Vă anunţăm că sâmbătă, 22 noiembrie 2014, la ora 10:00, va avea loc întâlnirea de lucru pentru realizarea subiectelor pentru Olimpiada de limba franceză şi pentru celelalte limbi romanice (spaniolă şi italiană). Reuniunea va avea loc la etajul III, clădirea ISJ, la Cabinetul multimedia pentru limbi moderne.

In afara profesorilor metodişti, convocaţi special pentru această acţiune, vă invităm pe toţi cei care sunteţi implicaţi în desfăşurarea olimpiadei şi doriţi să contribuiţi cu subiecte de calitate.

Profesorii participanţi la această acţiune vor primi o adeverinţă care va certifica această contribuţie.

In vederea participării la realizarea subiectelor, vă invităm să completaţi formularul de mai jos:

Citește mai departe: Apel pentru realizarea subiectelor la limbi romanice pentru olimpiada şcolară – etapele municipală...