Cluburile lingvistice ale ISJ Vaslui – ediţia 2017: înscrieri la Clubul de limba spaniolă

    Un nou Club lingvistic, iniţiat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui, îşi va deschide porţile la Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din Vaslui: Clubul de limba spaniolă, al cărui amfitrioană va fi doamna profesor Oana-Maria Uliu, specialistă în limba spaniolă. Limba spaniolă se predă de ani buni în liceele din Vaslui şi Zorleni, cu rezultate excelente (numeroase premii I la etapa naţională a Olimpiadei şcolare, la Concursul Naţional de Traduceri „Corneliu M. Popescu”, precum şi la alte competiţii, cum ar fi Ruta Quetzal... aceste distincţii fiind obţinute an de an, obţinute de elevii domnilor profesori Gabriela Tofan şi Bogdan Nedelcu).
   Această iniţiativă a fondării Clubului de limba spaniolă se va folosi, pentru grupa de adulţi, de suportul de curs şi de platforma create într-un proiect Grundtvig pentru educaţia adulţilor, „Thesaurus”, coordonat de Asociaţia Culturală Europea în perioada 2013-2015.
   Se vor organiza două grupe: o grupă pentru copii şi o grupă de adulţi. Programul şi celelalte detalii vor fi comunicate pe mail şi telefonic celor înscrişi, folosindu-se detaliile furnizate de doritori în formularul de înscriere.
   Nu există limită de vârstă! Activităţile sunt gratuite.
Termenul de completare a formularului este 12 octombrie 2017.