Cluburile lingvistice ale ISJ Vaslui – ediţia 2017: înscrieri la Clubul de limba rusă

   După deschiderea înscrierilor cu Clubul de limba franceză, continuăm să lansăm formularele pentru viitorii participanţi ai altor cluburi lingvistice care vor active la Vaslui, în anul şcolar 2017-2018, la iniţiativa Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui:
   Clubul de limba rusă – animat de aceeaşi doamnă entuziastă, Eugenia Creţanu, profesoară pasionată de limba lui Puşkin, Tolstoi şi Lermontov, îşi va reîncepe activitatea în luna octombrie. Formularul de înscriere se află la această adresă, iar termenul-limită de înscriere este 12 octombrie 2017.
   Vă reamintim că, printre cele mai frumoase rezultate obţinute de elevii Clubului de rusă în primii doi ani de funcţionare, au fost calificarea elevului Paul Răileanu la Olimpiada Internaţională de limba rusă de la Moscova (2016), premiul I la Concursul Internaţional “Planeta Verde. Peniţa de aur a Rusiei”, organizat de Uniunea Scriitorilor din Federaţia Rusă, organizarea Olimpiadei Naţionale de limba rusă (maternă şi modernă) – Vaslui, 25-30 aprilie 2017 (la Şcoala Gimnazială “C. Parfene” Vaslui şi Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui), organizarea de expoziţii tematice, în colaborare cu Centrul Rus de Ştiinţă şi Cultură din Bucureşti, colaborări la revistele “Caleidoscopul rus” şi “Eu şi Ecologia”, precum şi mai multe premii, menţiuni şi premii speciale la etapa naţională a Olimpiadei de limba rusă- limbă modernă din 2017. De asemenea, în cadrul Concursului Naţional de Traduceri „Corneliu M. Popescu”, organizat la Vaslui,
   În cadrul Clubului de limba rusă se vor realiza, de asemenea, şi proiecţii de filme, se vor organiza seminarii şi lansări de carte, încurajându-se orice iniţiativă socio-culturală.
   Vă invităm, aşadar, să vă înscrieţi la Clubul de limba rusă, folosind formularul de pe linkul următor. Nu există limită de vârstă! Activităţile sunt gratuite.
   Termenul de completare a formularului este 12 octombrie 2017.