Formular de înscriere la cursurile gratuite de limbi moderne din Parteneriatul Grundtvig THESAURUS - Asociatia Culturalã Europea - Vaslui, România

   Asociaţia Culturală Europea Vaslui, binecunoscută vasluienilor de la proiectele europene anterioare destinate educaţiei tinerilor şi adulţilor revine în prim-plan cu un nou proiect, dedicat adulţilor de toate vârstele şi din toate categoriile socio-profesionale, dornici de a-şi perfecţiona cunoştinţele de limba franceză şi limba engleză într-un program conceput special pentru un public adult, cu o metodă dinamică implicând noi tehnologii şi un original sistem de management electronic al învăţării.

   Platforma proiectului Grundtvig Thesaurus este o concepţie originală românească, realizată sub coordonarea managerului de proiect, prof. Alexandru Mîţă, împreună cu partenerii de proiect – Universitatea Patras din Grecia, ECDL Cipru, Asociaţia “Magister Educationis” Neamţ, Agrupamento de Escolas de Vialonga (Portugalia), Inspectoratul Scolar al Provinciei Kastamonu (Turcia) şi Udruženje obrtnika grada Zagreba – Croaţia. De asemenea, metoda propusă include module de studiu în care tradiţiile naţionale vor deveni subiect şi obiect al cunoaşterii şi al prezentării în limba modernă studiată.

   Vă invităm, aşadar, să vă înscrieţi completând formularul electronic de la adresa: http://www.adult-education.ro . Vom realiza apoi repartizarea dumneavoastră în grupele de studiu, pe următoarele componente:

1) limba franceză pentru cadre didactice (mai ales educatoare şi învăţătoare) – îndeosebi pentru pregătirea viitorului program « Franceza pentru cei mici »;

2) limba engleză pentru cadre didactice;

3) limba franceză pentru un public adult – nivel debutant şi/sau nivel mediu;

4) limba engleză pentru un public adult – nivel debutant şi/sau nivel mediu;

   Aceste cursuri sunt cuprinse şi în oferta Casei Corpului Didactic Vaslui pentru 2014-2015. La absolvire, veţi beneficia de o diplomă cu certificat Europass şi de adeverinţă de formare de la Casa Corpului Didactic Vaslui. Cadrele didactice îşi vor putea echivala orele de formare în credite, pe baza procedurii emise de Ministerul Educaţiei Naţionale.

   Data-limită a înscrierilor este 30 noiembrie 2014.

   Vă aşteptăm !

Alexandru Mîţă

Creator şi coordonator al Parteneriatului Grundtvig Thesaurus

Manager A. C. Europea

http://www.adult-education.ro