Olimpiada de limbi moderne la clasele a V-a/a VI-a – vineri, 7-12-2018, orele 12-14

În atenţia directorilor de şcoli din judeţul Vaslui,

În atenţia şefilor de catedră/comisie metodică Comunicare/Limbi moderne,

În atenţia profesorilor de limbi moderne de la clasele a V-a/a VI-a

Domnilor Directori,

Vineri, 7 decembrie 2018, se va desfăşura faza pe şcoală a Olimpiadei de limbi moderne, între orele 12-14, DOAR pentru următoarele categorii de elevi:

clasele a V-a (normal/intensiv): în instituţiile la care s-au înscris mai mult de 5 elevi/an de studiu/nivel pentru participarea la Olimpiada de limbi moderne;

clasele a VI-a (normal/intensiv): în instituţiile la care s-au înscris mai mult de 5 elevi/an de studiu/nivel pentru participarea la Olimpiada de limbi moderne;

REGULAMENTUL valabil pentru aceste clase + structura de subiect: LINK

Vă vom remite subiectele în dimineaţa zilei de vineri, 7 decembrie 2018, la ora 10, pentru a avea timp să le mulţiplicaţi.

În cazul în care sunt mai puţin de 5 elevi/şcoală/an de studiu/nivel (intensiv, normal), NU se mai organizează această etapă a Olimpiadei. Calificarea la faza municipală/locală este condiţionată de obţinerea unui punctaj de minimum 85 de puncte.

Vă rog să transmiteţi mesajul profesorilor implicaţi şi să asiguraţi un cadru adecvat desfăşurării Olimpiadei (foi de examen secretizate, comisie constituită la nivelul şcolii cu Decizie, corectarea cu roşu a tezelor, vizualizarea tezelor înainte de contestaţie, contestaţii recorectate în cadrul instituţiei, rezultate afişate la avizier).

Deocamdată, avem semnale că doar la limba engleză s-au înregistrat mai mult de 5 înscrieri, aşadar pregătim subiecte DOAR pentru limba engleză, deocamdată. Dacă este cazul şi pentru limba franceză/italiană/spaniolă/rusă, vă rog să-mi semnalaţi printr-un mesaj acest fapt, pentru a pregăti subiecte la disciplina respectivă!

Vă mulţumesc! Mult succes!