Rezultatele probei de verificare a cunoștințelor la limba franceză și limba italiană, în vederea constituirii clasei a IX-a, profil științe sociale bilingv franceză-italiană

Vă prezentăm rezultatele obținute de elevii participanți la proba de verificare a cunoștințelor la limba franceză și limba italiană, în vederea constituirii clasei a IX-a, profil științe sociale bilingv franceză-italiană la Liceul Teoretic "Mihail Kogălniceanu" Vaslui.

Următoarea etapă, după susținerea Evaluării Naționale la română și matematică, va fi completarea fișei personale de opțiuni cu codurile claselor de liceu, în vederea admiterii computerizate. Pentru clasa de științe sociale bilingv franceză-italiană, vor fi emise două coduri – unul pentru grupa de franceză, celălalt – pentru grupa de italiană.

Doar elevii care au participat la testarea de vineri, 17 mai 2019, vor putea să opteze pentru profilul bilingv, iar codurile clasei vor fi înscrise cu prioritate, în fișa personală de opțiuni, pentru a avea certitudinea admiterii la profilul dorit.

Vom reveni cu detalii, în momentul apariției Broșurii conținând specializările liceelor vasluiene și codurile claselor a IX-a.

Până atunci, elevilor de clasa a VIII-a care au participat la această testare, multe felicitări și succes la Evaluarea Națională!